Rock News

Hidden Gems la Electric Castle 2024: Palaye Royale

La fiecare ediție, Electric Castle îți aduce nume mari, importante, capete de afiș. Însă, la festival, cântă și artiști mai puțin cunoscuți, care ar trebui să fie auziți. De asta, în fiecare vineri, de la ora 15, Electric Castle îți prezintă Hidden Gems, aici la Rock FM. Altfel spus, Nestemate Neștiute, la castel. Descoperă nume mai puțin cântate, care merită ascultate.

Trupa a fost infiintata în 2008, în Las Vegas. Initial s-a numit Kropp Circle, iar din 2011 si-a luat titulatura de Palaye Royale. Pana în prezent, americanii au lansat 4 albume de studio si 4 EP-uri. 

Stilul lor muzical e o combinatie de art rock, rock and roll, glam rock si garage rock. Dealtfel, Palaye Royale se autointituleaza o trupa de fashion-art rock. Iar printre influentele lor muzicale amintim artisti precum: The Rolling Stones, David Bowie, Velvet Undergound, The New York Dolls si My Chemical Romance. 

De ce sa-i vezi la Electric Castle? Pentru ca Palaye Royale injecteaza adrenalina în muzica, prin mixul lor electrizant de rock, punk si glam. Trupa americana ofera o experienta rock’n’roll dinamica si inovativa, astfel incat show-ul lor se simte ca o miscare culturala.

RTW - Hidden Gems la Electric Castle 2024 Palaye Royale

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:05:57

RTW - Hidden Gems la Electric Castle 2024 Night Beats

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:05:05

RTW - Hidden Gems la Electric Castle 2024 Iguana Death Cult

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:06:28

RTW - Hidden Gems la Electric Castle 2024: Lov3less

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:05:09