Rock News

Rock The Underground: The Schnitzels va deschide concertul aniversar Vița De Vie „Fenomental”

Săptămâna trecută s-a dat anunțul! The Schnitzels vor deschide concertul Vița De Vie „Fenomental”, de pe 6 iulie, de la Arenele Romane. Disjunction, Taking Back August și RoadkillSoda vor deschide concertul Implant Pentru Refuz, o cântare specială unde publicul va alege piesele

The Schnitzels va deschide pentru Vița De Vie

Vița De Vie a ales formația care va cânta în deschidere la concertul aniversar „Fenomental”, de pe 6 iulie, de la Arenele Romane. E vorba despre The Schnitzels, duo-ul de rock alternativ format din Narcis Axinte și Mr. Jurjak! Sunt foarte încântată de alegerea asta, mie îmi plac foarte mult băieții. Trupa s-a format în 2021, atunci când cei doi artiști au stat la o discuție și au decis să facă muzica pe care își doresc cu adevărat să o cânte, fără compromisuri stilistice. Și se cunoaște. Îmbină rock n’roll cu punk și cu tot felul de alte influențe interesante, care exprimă libertate de creație și lipsa granițelor. Anul trecut au lansat albumul „Phantasmagore”, primul din discografie, pe care vi-l recomand călduros, mai ales acum, înainte de concert.


Disjunction, Taking Back August și RoadkillSoda vor deschide concertul Implant Pentru Refuz

Implant Pentru Refuz va organiza duminică, la Quantic, un concert diferit față de ce ați văzut până acum. Asta pentru că piesele le vor alege publicul. În deschidere vor cânta trei trupe underground. Disjunction e o formație foarte nouă, de puști, care a debutat anul trecut. E genul acela de trupă punk de garaj, cu atitudine și tupeu. A doua formație e Taking Back August, niște băieți foarte talentați, care cântă o combinație energică de metalcore și muzică electronică. Și chiar înainte de Implant Pentru Refuz, RoadkillSoda, trupa de stoner, vă va face o ultimă încălzire electrizantă. Sunt sigură că va ieși nebunie!