Rock News

Ronnie Romero și Gus G au vorbit, în direct la „Rock Driver”, despre următoarele concerte acustice

Marii artiști Ronnie Romero și Gus G au ajuns ieri în studioul Rock FM, unde au discutat cu Alin Dincă despre cele patru concerte unplugged pe care urmează să le facă împreună. Cei doi își vor cânta piesele preferate în Timișoara, București, Constanța și Galați.

A fost o onoare să îi primim pe Gus G și pe Ronnie Romero în studioul Rock FM. Cei doi i-au povestit lui Alin Dincă despre cele patru concerte acustice stabilite. 

Pe 4 iulie, vor cânta la Timișoara, în clubul M2, pe 5 iulie, la București la The Pub, apoi pe 6 iulie, la Constanța, în Rock Halle. Ultimul concert va fi la Galați, la Versus Pub, pe 7 iulie.


Cei doi mari artiști au vorbit despre cum s-au cunoscut, despre setlist-ul selectat și despre lecțiile preluate de la experiența de a lucra cu legendarii Brian May și Ozzy Osbourne, printre alte nume importante. De asemenea, cei doi au răspuns cu mult haz și la întrebări surprinzătoare, în contextul unui interviu cu staruri rock, precum care sunt condițiile optime pentru a crește roșii bune sau de ce e mai scump uleiul de măsline în Grecia decât în România.