Rock News

„O Să Fie Bine” - VAMA lansează un mesaj de încurajare pentru fani în cea mai nouă piesă

VAMA invită publicul într-o călătorie eliberatoare odată cu lansarea piesei „O să fie bine”, disponibilă acum pe YouTube. Videoclipul oficial a avut premiera și versurile vin la pachet cu un mesaj optimist pentru fani: într-o lume adesea dominată de incertitudine, VAMA ne reamintește că, oricât de grele ar fi momentele prin care trecem, există întotdeauna speranța unei noi zile.

„O să fie bine” explorează teme actuale din relațiile moderne precum bagajul emoțional, libertatea, despărțirea, regăsirea și trecerea peste momentele dificile. Cu un mesaj puternic de speranță și reziliență, piesa reflectă un drum al regăsirii și al redescoperirii bucuriei, chiar și după cele mai grele despărțiri:

„Cântecul e inspirat de dramele noastre individuale, care sunt foarte mici în raport cu lumea care merge înainte, indiferent ce se întâmplă cu tine. E de datoria ta să găsești resurse ca să îți fie bine. Lumea trece pe lângă tine, nu poți să aștepți ajutor de la lume, pentru că lumea e mare, tu ești mic și de fiecare dată, poți să apelezi la orizontul foarte apropiat, prieteni, familie, cei care îți sunt cu adevărat alături.

Și e un cântec despre momentele foarte simple și foarte dureroase ale unei despărțiri. E partea în care încerci de toate, numai ca să ieși din impas. „O să fie bine” e un cântec despre fiecare dintre noi și cred că toți, la un moment dat, am fost aici și cred că toți vom mai fi. Pentru că viața nu este monocromă, e multicoloră, și e cu ups and downs. Deci un cântec, probabil pentru fiecare dintre noi, dar fără pretenția de a comunica un mesaj mobilizator.”, a declarat Tudor Chirilă, solistul VAMA.

Videoclipul poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube VamaMusic și surprinde o poveste vizuală puternică despre stagiile irecuperabile ale unei relații, cu cadre nocturne surprinse pe Podul Basarab.


#MutămVamaLaArene - cel mai mare concert al trupei, pe 27 iulie

Cu această ocazie, membrii VAMA invită toți fanii la cel mai mare concert al verii, care va avea loc pe 27 iulie la Arenele Romane din București. Publicul va avea ocazia de a cânta împreună cu VAMA cele mai iubite hituri și de a trăi o experiență muzicală memorabilă alături de invitați speciali. Este o invitație deschisă tuturor celor care iubesc muzica, libertatea și energia pozitivă.

Biletele sunt disponibile și se pot achiziționa online aici.

Vă așteptăm să cântăm și să simțim împreună!