Rock News

Rute alternative către „Open Air Blues Festival”, de la Brezoi

Mihai Mugescu, organizatorul festivalului „Open Air Blues Festival”, de la Brezoi, a intrat în direct la „Rock Driver” cu Cristian Hrubaru pentru a vorbi despre rutele alternative către Brezoi. Valea Oltului se va închide temporar, așa că festivalierii vor trebui să își planifice din timp drumul.

Azi, organizatorii festivalurilor de la Brezoi au primit o veste care i-a luat prin surprindere. Valea Oltului se va închide temporar pentru lucrări, așa că o parte dintre festivalieri sunt încurajați să își planifice di n timp călătoria. 

Cei care vor pleca de la București nu vor fi afectați de această schimbare. Drumul închis se află între Brezoi și Sibiu, deci recomandarea organizatorilor e să se vină seara, când nu e aglomerație. 

Mihai Mugescu a intrat în direct la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”, pentru a vorbi despre acest subiect. El ne îndeamnă să nu intrăm în panică din cauza titlurilor „senzaționale” din presă. Există rute alternative care, deși ar dura mai mult, sunt spectaculoase. Printre acestea se numără și Transalpina, de care ne vom putea bucura în drum spre festival. 

Marile provocări le vor înfrunta cei din echipa coordonatoare a evenimentului. „Nu erau deja destule provocări în organizarea unui festival cu atâtea nume internaționale, care vin din toată lumea...”, a spus Mihai Mugescu. Aceștia au găsit câteva soluții pentru problemele de logistică și încă mai caută rute alternative. 

„Open Air Blues Festival” va avea loc între 16 și 21 iulie, iar cel mai mare cap de afiș din acest an e incredibila voce Shemekia Copeland.

Rock Driver - 04.07.2024 - Mihai Mugescu, despre rutele alternative către „Open Air Blue Festival”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:30

Rock Driver - 03.07.2024 - Ana-Raluca Chișu, fondator KinetoBebe, despre proiectul „Salina Flori De Sare”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:05:53

Rock Driver - 17.06.2024 - Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023, despre planurile pentru această vară și noua sa trupă

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:11:14

Rock Driver - 13.06.2024 - invitat Daniel Bujoreanu, de la Bull Bikers, despre festivalul caritabil „Bikers 4 Hope”, ce va avea loc în acest weekend, la Brașov

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:31