Rock News

Hidden Gems la Electric Castle 2024: Royel Otis

La fiecare ediție, Electric Castle îți aduce nume mari, importante, capete de afiș. Însă, la festival, cântă și artiști mai puțin cunoscuți, care ar trebui să fie auziți. De asta, în fiecare vineri, de la ora 15, Electric Castle îți prezintă Hidden Gems, aici la Rock FM. Altfel spus, Nestemate Neștiute, la castel. Descoperă nume mai puțin cântate, care merită ascultate.

Duoul din Sydney a reușit să se impună în lumea muzicii indie pop prin abordarea inovatoare și prin combinația armonioasă de guitar-pop cu influențe electropop. Unicitatea lor provine din capacitatea de a îmbina melodii liniștitoare cu ritmuri care te zguduie.

Trupa s-a format în timpul pandemiei, profitând de această perioadă pentru a experimenta și a crea muzică care să răspundă nevoii de conectare și confort. Single-ul lor, "Oysters in My Pocket", a devenit rapid un hit datorită versurilor introspective, atrăgând atenția ascultătorilor din întreaga lume.

Influențele lor muzicale sunt diverse, inspirându-se de la artiști consacrați precum Frank Ocean și James Blake. Totuși, Royel Otis adaugă propriul lor twist acestor influențe, explorând teme profunde de autodescoperire, ce îmbogățesc textura emoțională a pieselor lor.

De ce să-i vezi la Electric Castle? Pentru a experimenta pasiunea pe care Royel Otis o aduc pe scenă. Royel Maddell și Otis Pavlovic promit un spectacol plin de sinceritate și vibrații pozitive, ce nu poate lipsi din bucket list-ul iubitorilor de indie și pop.

RTW - Hidden Gems la Electric Castle 2024: Royel Otis

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:04:48

RTW - Mihnea Blidariu, Luna Amară

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:13:46

RTW - Hidden Gems la Electric Castle 2024 Palaye Royale

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:05:57

RTW - Hidden Gems la Electric Castle 2024 Night Beats

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:05:05