glo™ te trimite la ediția aniversară Electric Castle [ÎNCHIS]

UPDATE: câștigătoarea concursului este Anda Ciocoiu


Doar o săptămână ne mai desparte de Electric Castle, festivalul de la Castelul Banffy, din Bonțida, Cluj. Iar gândul ne zboară doar la zilele și nopțile de distracție și la cum o să dansăm până în zori pe acea muzică atât de dragă sufletului nostru.

Este al zecelea an când domeniul Castelului Bánffy devine „acasă” pentru toți iubitorii festivalului. Acel loc magic în care te poți pierde pentru a te regăsi, înconjurat de natură și prieteni. Iar glo™ face cu mândrie parte din acest fenomen cultural care a primit titlul de „Cel mai bun festival european de dimensiuni medii”, unul dintre puținele festivaluri din Europa în care muzica și petrecerile continuă pe toată durata evenimentului. 

glo™ te trimite la festival

Și pentru că știm cât de mult iubești festivalul Electric Castle, glo™ îți oferă posibilitatea de a câștiga o invitație dublă, general pass, pentru tine și un prieten.

Tot ce ai de făcut este să completezi formularul de la finalul articolului pană pe data de 15 iulie, în care ne spui care este artistul tău preferat de la EC 2024 si de ce vrei să-l vezi. Pe 15 iulie, la ora 12:00cel mai bun răspuns este ales de redacție și premiat.  

Noi am început deja pregătirile pentru perioada 17 - 21 iulie și avem un singur gând în minte: să transformăm timpul petrecut la Bonțida în amintiri dragi pe care să le purtăm cu noi o viață.

Citește regulamentul concursului aici.

 glo™ x Electric Castle, surprize pentru ediția aniversară

Bineînțeles că vă pregătim foarte multe momente speciale pentru această ediție aniversară. Însă, foarte multe detalii nu vrem să vă dăm, pentru că nu ne dorim să vă stricăm surpriza. Dar tot ce vă putem spune e că o să aveți parte de experiențe de neuitat în această vară. Momente live pe scena „Booha by glo™” susținute de cei doi DJ debutanți care au câștigat competiția „Call for dj’s”, competiție ce oferă noilor talente șansa de a mixa pentru mii de oameni, alături de nume mari din muzica internațională.

Petreceri marca glo™

De la această ediție nu o să lipsească nici emblematicele plimbări cu balonul cu aer cald, instalațiile interactive glo™, inspirate de noul device Hyper Pro și nici petrecerile marca glo™ cu invitați speciali, unde vă așteptăm să petreceți alături de noi “like a Pro”.

Pentru momente de relaxare oprește-te la Lounge-ul glo™!

Iar după atâta dans, meriți și o pauză de reîncărcare. Așa că, am pregătit „lounge-ul glo”. O zonă specială de odihnă pentru voi și de reîncărcare pentru device-urile voastre, toate pentru ca să puteți continua petrecerea “like a pro” pe toata durata festivalului. Și lista cu surprize nu se oprește aici! Însă nu vă spunem mai multe, ci vă așteptăm la Castelul Banffy să ne bucurăm împreună de tot ce o să ne ofere acest festival atât de drag nouă tuturor.

Line-up memorabil la ediție aniversară

Și pentru că vorbim de o ediție aniversară, nume mari din muzica internațională se pregătesc să urce pe scenă în cele cinci zile de festival. Massive Attack, Bring Me The Horizon, Queens of The Stone Age, Chase and Status, Sean Paul și Paolo Nutini sunt doar câțiva dintre artiștii pe care îi așteptăm nerăbdători. Mai mult, alți 300 de artiști din toate genurile muzicale vor fi prezenți la castelul Banffy, din Bonțida. Ești pregătit să-i asculți pe toți și să dansezi pe muzica lor?

 Dacă da, îți dăm întâlnire la Castelul Banffy pentru cinci zile de concerte inedite și experiențe magice. Tu vino cu prietenii și cheful de distracție, iar noi promitem să-ți dăruim amintiri de neuitat.

  *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină


Care este artistul din line up-ul Electric Castle 2024 pe care abia aștepți să-l vezi și de ce?

Web radios