Queens of the Stone Age anulează concertele din iulie, Josh Homme va fi operat de urgență

Queens of the Stone Age a anulat datele turneului din iulie, Josh Homme urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale de urgență, a anunțat trupa ieri (marți, 9 iulie). Homme, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer în 2022 și că intervenția chirurgicală pentru îndepărtarea acestuia a avut succes.

QOTSA era programată să cânte mai multe concerte în Europa în această lună, inclusiv la Electric Castle. Toate biletele nefolosite pentru ziua de sâmbătă, 20 iulie, pot fi rambursate în urma unei cereri trimise în săptămâna de după festival pe adresa contact@electriccastle.ro.

„S-au făcut toate eforturile pentru a continua și a cânta, dar nu mai este o opțiune de a continua”, a spus trupa.

Potrivit site-ului trupei, următoarele spectacole ale Queens of the Stone Age sunt programate pentru luna august în Europa. Trupa urmează să cânte și în S.U.A. in septembrie si octombrie.

Diagnosticul de cancer din 2022 a fost precedat de o perioadă tulbure din viața lui Josh Homme.

În 2019, s-a despărțit de soția sa, solistal Distillers, Brody Dalle, după aproape 14 ani de căsnicie. Divorțul lor, finalizat în 2023, a fost un haos total din cauza acuzațiilor de violență, ordine de restricție de ambele părți și lungi proceduri pentru stabilirea custodiei copiilor. În martie 2023, Homme a primit custodia legală unică a celor trei copii.

Lumea lui Homme a fost, de asemenea, dată peste cap de moartea unora dintre cei mai apropiați prieteni ai săi. În 2022, pe parcursul a două luni, Homme i-a pierdut pe fostul coleg de trupă Mark Lanegan, pe bateristul Foo Fighters, Taylor Hawkins și pe cel mai bun prieten al său, actorul din „Treme”, Rio Hackford.

Foto: Getty Images/ Guliver.

Web radios