Rock The Underground: rock pe litoral - Keops Vexa, Clar De Lună și Marsquake vor cânta la Constanța

Concertele micuțe au loc și în această săptămână, cu toate că încep festivalurile mari! Vom avea parte, în acest weekend, de cântări de la Keops Vexa, Clar De Lună, Marsquake, într-o formulă nouă, și de la mulți alți artiști! Tot în weekend începe și un festival dedicat muzicii extreme, la Periam Port.

Începe „Rock La Mureș”

A început deja sezonul festivalurilor, așa că m-am gândit să încep cu unul foarte interesant, care va avea loc la Periam Port, pe 12 și 13 iulie. E vorba despre „Rock La Mureș”, un festival dedicat muzicii extreme, la care vor cânta Dropout Kings, una dintre cele mai tari trupe pe care le-am văzut în ultima perioadă, Dead Like Juliet și The Casualties. Vor cânta și trupe underground de la noi, desigur. Tourist, Avoid Humanity și June Turns Black sunt doar câteva dintre numele din line-up-ul din acest an. Eu cred că merită o călătorie până în acest colț foarte depărtat al României. Va fi, cu siguranță, nebunie!

Concert Keops Vexa, Clar De Lună și Marsquake

Sâmbătă, la Constanța, la Rock House, va avea loc un concert triplu cu trupa de metale Keops Vexa și formațiile rock Clar De Lună și Marsquake, de data aceasta într-o formulă nouă. Va fi o cântare destul de colorată, fiecare formație având abordări muzicale diferite. Vom avea parte de metal experimental, ambiental și progresiv, de tot ce iubim la rockul clasic, adus într-un context stilistic modern și de rock alternativ combinat cu post-grunge și electro. 

Concert Ultimul Etaj, Electric Humidity și Serotonin

Duminică, Ultimul Etaj, trupa de hard rock din Brașov, Electric Humidity din București și Serotonin, trupa de punk rock, vor cânta la galeria de artă Ora 0, din Brașov. Ultimul Etaj s-a remarcat prin concerte la evenimente prestigioase precum „Brașov Jazz&Blues Festival”, „INKFEST”, și la petrecerile tematice de la Aftăr Hours. Electric Humidity a cântat la numeroase evenimente până în acest moment, inclusiv festivalul „The Freedom Bell”, din clubul Fabrica, festivalul „Iubim2Roți”, în deschidere la KEMPES, în clubul Quantic și la „Bikers for Humanity Rock Fest”. Serotonin e trupa mezină a acestui eveniment, s-a înființat anul trecut și a cântat în mai multe locații din Brașov și Sibiu. 


Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 09.07

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:03:24

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 27.08.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:06

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 20.08.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:06:06

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 13.08.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:02:51

Web radios