Trupa Outflow lansează „Zile La Fel”

Outflow, trupa de rock alternativ din Cluj, a publicat azi un nou single, intitulat „Zile La Fel”. Piesa a făcut debutul scenic pe scena „Bikers For Humanity Rock Fest”, anul acesta, iar, acum, este disponibilă pe toate platformele de streaming

Trupa pop-rock Outflow din Cluj-Napoca lansează astăzi o nouă piesă, aceasta fiind prima în colaborare cu alți artiști. Băieții au făcut echipă cu Phunk B și cu Pati, artiștii care aduc contribuție acestei piese. Videoclipul se află pe YouTube, iar single-ul poate fi ascultat pe toate platformele de streaming. Trupa a ales ca prima reprezentație live a acestei piese să fie chiar pe scena „Bikers for Humanity Rock Fest”, unde au cântat în ultima zi.

Single-ul trupei se numește „Zile La Fel” și are în compoziție două stiluri care au fost mereu apreciate împreună, rock și hip-hop. Influențele hip-hop sunt aduse în piesă de către cunoscutul artist din zona underground, Phunk B și de artista clujeană, Pati.

Tema piesei exprimă stadiul de monotonie în care fiecare dintre noi riscă să intre. Mesajul piesei este unul de conștientizare a acestui stadiu deteriorant în care putem ajunge. De cele mai multe ori, fără să fim conștienți, monotonia și zona de confort ne poate face să uităm de noi și să tratăm cu superficialitate oamenii care ne sunt aproape și pe care îi iubim.

Trupa Outflow vă invită pe toate platformele de streaming să le ascultați noua piesă, iar dacă vă place, de ce nu, să o împărtășiți cu prietenii voștri.


Web radios