Imagini cu James Hetfield într-un nou rol, în filmul „The Thicket”

„The Thicket” este al doilea film în care Hetfield apare fără a juca propriul său rol. Hetfield a mai jucat în alte filme și producții de televiziune, dar s-a interpretat pe sine.

Solistul Metallica, James Hetfield, joacă rolul unui șerif în viitorul film western "The Thicket", iar primele imagini cu personajul său au fost distribuite online cu ceva timp în urmă, pe contul de Facebook Tubi. Anterior, Hetfiled a jucat rolul unui ofițer de poliție în filmul din 2019 "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile", cu Zac Efron în rol principal. 


Filmul „The Thicket", regizat de Elliott Lester, se bazează pe romanul cu același nume din 2013, scris de Joe R. Lansdale. Hetfield face parte dintr-o distribuție de staruri, care îi include și pe Peter Dinklage (Game of Thrones), Juliette Lewis, comediantul Andrew Schulz și alții.

Conform unui sinopsis de pe GoodReads, „The Thicket” are loc în Texas, la începutul anilor 1900, când variola era la fel de îngrijorătoare ca și jafurile comise de bandiți înarmați. Intriga se învârte în jurul unui bărbat pe nume Jack Parker, care pornește să-și salveze sora, Lula, răpită de acei bandiți.

Filmul urmează să fie lansat în cinematografele din SUA la începutul lunii septembrie. IMDb menționează că este clasificat cu ratingul R.

Foto: Tubi.

Web radios