Rock The Underground: au început preselecțiile la concursul „Posada Rock”

S-a dat stratul preselecțiilor pentru concursul „Posada Rock”, așa că în următoarele săptămâni, vom afla și care vor fi cele zece trupe talentate care vor împărți scena cu Overkill, Benediction, Symphony X și multe alte trupe legendare. Joi, avem parte de debutul scenic al trupei LEOAiA, și de lansarea EP-ului „Fără Filtru”, al formației Quadra

Preselecții „Posada Rock” 

Au început preselecțiile la „Posada Rock”, cel mai vechi și important festival-concurs din România. Evenimentul va avea loc între 30 august și 1 septembrie, la Câmpulung Muscel, pe Stadionul Municipal. Deci, dacă ești talentat și ai o doză sănătoasă de tupeu, recomand să te înscrii. Tot ce trebuie să faci e să scrii un mail către concurs@posadarock.com, care să conțină trei piese originale, în format MP3, un link de YouTube către un videoclip, în care interpretezi o piesă live, o biografie a formației și trei fotografii de prezentare. E o șansă să te afirmi ca artist, să îți prezinți viziunea și să legi prietenii și conexiuni. Mergi fără frică, cu încredere și, mai mult, cu chef de distracție, pentru că „Posada” va avea și un line-up foarte tare, la partea de festival. Vor cânta Overkill, Benediction, Temic, Parasite INC, Symphony X și Vola. 

Debut scenic LEOAiA

În alte știri, joi, la The Pub, va debuta un proiect de rock și blues. Formația LEOAiA s-a înființat anul acesta și chiar dacă este o trupă proaspătă, membrii acesteia au peste 10 ani de experiență pe scenele românești. Ei cântă în tot felul de proiecte apreciate precum Toulouse Lautrec, FiRMA și Anton (Valentin Pane), iar solistul, Leonard Bernad, este una dintre cele mai bune și căutate voci de bas de operă. E un proiect foarte interesant, care va lua naștere chiar în fața ochilor voștri. Mergeți să îi susțineți pe băieți și distrați-vă alături de ei!

Quadra lansează „Fără Filtru”

Tot joi, la I-auzi Una, trupa Quadra va lansa primul EP, iar în deschidere vor cânta trupele Kalisbo și Claiming Apollo. Kalisbo cântă rock modern, energic, cu „lirică proprie electrizantă”, spun băieții pe rețelele de socializare. Sunt aproape de a lansa și ei primul material discografic. Claiming Apollo este o trupă de rock alternativ din București, care se inspiră din muzica formațiilor precum The Mono Jacks, The Speakers, Hush și Changing Skins. Quadra este o formație tânără din București, înființată în 2022, ce abordează genurile rock’n roll și punk rock. Despre „Fără Filtru”, EP-ul pe care îl vor lansa, trupa declară: „Sunt 6 piese inspirate din trăiri de-ale noastre și din ce vedem că se întâmplă în jurul nostru, în care spunem lucrurilor pe nume (sau fără filtru, cum s-ar mai zice)”. 

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 16.07.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:03:51

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 15.10.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:05:01

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 08.10.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:35

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 24.09.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:55

Web radios