Bogdan Trîmbaciu, a vorbit în direct la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”, despre „Posada Rock Festival 2024”

Organizatorul festivalului „Posada Rock”, Bogdan Trîmbaciu, a venit în după-amiaza asta în studioul Rock FM, pentru a vorbi cu Cristi Hrubaru, în cadrul emisiunii „Rock Driver”, despre ediția de anul acesta și despre partea de concurs. Deja au început preselecțiile. Se așteaptă peste 80 de aplicații.

Am avut plăcerea să îl avem din nou, la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”, pe Bogdan Trîmbaciu, organizator „Posada Rock”, pentru a vorbi în amănunt despre ediția de anul acesta. Evenimentul va avea loc între 30 august și 1 septembrie, la Câmpulung Muscel, pe Stadionul Municipal. Este cel mai vechi festival de rock, în aer liber, din România. Prima ediție a avut loc în 1986, iar, de atunci, festivalul încurajează și promovează muzică rock de calitate.


Se prevestește o ediție foarte reușită a festivalului. Pe scenă vor urca câteva nume grele din lumea metalului internațional, precum Overkill, Benediction, Temic, Parasite INC, Symphony X și Vola. Urmează să se mai anunțe câteva formații. Cei care doresc să achiziționeze bilete sunt sfătuiți de către organizatori să stea cu ochii pe anunțurile legate de artiști, încât după ce va fi dezvăluit ultimul headliner, prețurile abonamentelor vor crește. 


În ceea ce privește partea de concurs a festivalului, preselecțiile sunt deschise pentru formațiile care își doresc să aplice. Artiștii se pot consulta cu regulamentul pe site-ul oficial „Posada Rock”. Termenul limită de trimitere a aplicațiilor e 26 iulie, ora 23:59. 

Rock Driver - 16.07.2024 - invitat Bogdan Trîmbaciu, de la „Posada Rock Festival”, despre evenimentul de anul acesta

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:11:46

Rock Driver - 5.09.2024 - Răzvan Exarhu în căutarea joii perfecte pentru a reveni la radio

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:07:45

Rock Driver - 30.08.2024 - invitat, Petre Magdin, căruia echipa Rock FM îi urează „La mulți ani!”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:05:13

Rock Driver - 26.08.2024 - invitați Valeriu Nicolae și Anca Sandu, de la Asociația Casa Bună, despre festivalul „Planeta Nucșoara”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:11:27

Web radios