A fost Massive! 68 000 de fani și super artiști în ziua 4 la Electric Castle 2024

Delicatese artistice în ziua a 4-a a Electric Castle: Massive Attack și-a hipnotizat fanii cu unul dintre cele mai frumoase concerte ale anului, Chase and Status și-a confirmat poziția în top electro acts, iar Marc Rebillet a demonstrat că vestimentația de festival ideală e una minimală.

Cu un mix de arșiță, ploaie, super artiști și zâmbete, totul în doar 24 de ore, Electric Castle a servit pentru 68.000 de fani meniul fericirii la castel. 

Nu putea fi mai frumos! Massive Attack a oferit un moment artistic complet, cu cele mai importante hit-uri din carieră, cu artiști din formula originală a proiectului și mesaje sociale puternice pe care publicul le-a susținut cu aplauze. S-a vibrat pe Unfinished Symphony, Angel și Safe From Harm, într-un show minimalist vizual. Tot minimalist a fost și stilul vestimentar propus de Marc Rebillet. Artistul nu s-a mai complicat să-și aducă celebrul halat și a optat direct pentru libertatea de a dansa la bustul gol, într-un set nebun, nebun, nebun. 

Cel mai mare număr de mosh pit-uri simultane din istoria Electric Castle a fost marcat, vineri seara, la concertul britanicilor de la Bring Me The Horizon. Fani veniți din toată Europa au primit exact ce s-au așteptat: un spectacol vizual și sonor extravagant. Chiar și natura a ținut să fie parte din show: ploaia a început să cadă pe hit-ul Teardrops pentru a completa atmosfera.

La scena Hangar, a fost show la înălțime cu Shaquille O'Neal în rolul său de DJ Diesel. Superstarul american și-a cucerit din prima secundă publicul apărând în maioul campioanei României la baschet, U BT Cluj, salutându-și fanii în română, invitându-i să danseze lângă pupitru și împărțind doar energie pozitivă.

Web radios