Rock The Undergorund: concert Tragic, Jahmolxes și Taiga Dream

M-am întors răgușită de la „Electric Castle”, așa cum era de așteptat, însă nu puteam să nu vă spun de ce surprize ne pregătește lumea rockului underground săptămâna aceasta! Avem parte de concerte de la Tragic, Jahmolxes, Taiga Dream și Delta Pe Obraz. Vedem și ce e musai de ascultat la „ARTmania”, din categoria trupelor mai mici

Tocmai ce m-am întors de la „Electric Castle”, unde am avut parte de un weekend cu adevărat dement. Am descoperit multă muzică, am rămas mască la trupele mari care au venit, am rămas și fără voce... A fost de vis! Dar am revenit la oile noastre, cel puțin până la finalul săptămânii, când voi pleca iar, dar despre asta vorbim mai în colo puțin.

Concert Tragic, Jahmolxes și Taiga Dream

Mâine, pe 24 iulie, ne vom bucura de un super concert al trupei Tragic, în Quantic. Cântă un mix de nu-metal, hard rock și ceva metalcore. Cu melodii captivante, voci puternice, riff-uri groove de chitară și tobe energice au reușit să capteze atenția publicului și să-și creeze un fanbase însemnat. Energia și pasiunea caracterizează orice show TRAGIC, care devine o adevărată experiență explozivă, după cum declară băieții pe rețelele de socializare. În deschidere vor cânta două trupe. Taiga Dream e o formație de post-proggresive și alternative-metal din București, înființată în 2017, iar Jahmolxes este o trupă instrumentală, la jumătatea drumului între post rock și heavy psihedelia. Sunt sigură că va fi o cântare de neuitat.

Concert dublu Delta Pe Obraz și Prima Dragoste

Joi, avem parte de un concert dublu, cu Delta Pe Obraz și Prima Dragoste, la Jai Bistrot. Ne vom concentra mai mult pe Delta Pe Oraz, pentru că aceasta e trupa rock din ecuație, însă vă promit că vă va plăcea și Prima Dragoste, o artistă eclectică, basarabeană, care îmbină alternativul cu popul. Are o voce de vis și o muzică superbă. Despre Delta Pe Obraz am tot vorbit lunile trecute, când erau în turneu. E o formație de poetry rock care mie îmi place foarte mult. A lansat primul album „Ritm Color” în primăvară și a avut parte de un succes incredibil pentru o trupă din Republica Moldova proaspăt aterizată la cântări în România. Merită văzuți!

Superlativele underground de la ARTmania

Și spuneam că revin la viața de fiică rătăcitoare weekendul viitor. Ne vedem la „ARTMania”, la Sibiu! Vor cânta și trupe underground incredibile. Alpha Q, câștigătorii „Constelații Metal”, care își descriu stilul ca fiind multi-metal, și Awake The Demons, o trupă tânără de metal din Constanța, sunt musai de văzut!  În rest avem concerte Korn, Spiritbox, The Flower Kings, Igorrr și multe alte formații mari, care ne vor da pe spate.


Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 23.07.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:48

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 27.08.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:06

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 20.08.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:06:06

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 13.08.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:02:51


Web radios