glo™ te trimite Summer Well! Ești pregătit să trăim împreună un festival cât o vacanță?

UPDATE: câștigătoarea concursului este Teodora Bălăceanu

Doar câteva zile ne mai despart de cel mai iubit festival de muzică alternativă din România. În weekendul 9-11 august ne dăm cu toții întâlnire, la Domeniul Știrbey din Buftea, pentru cea de-a 13-a ediție Summer Well. Împreună o să ne bucurăm de experiențe unice, muzica bună, prieteni și multe ore de dans. 


glo™ te trimite la festival

Și pentru că știm cât de mult iubești festivalul Summer Well, glo™ îți oferă posibilitatea de a câștiga o invitație dublă, general pass, pentru tine și un prieten.

Tot ce ai de făcut este să completezi formularul de la finalul articolului pană pe data de 8 august, în care ne spui care este artistul tău preferat de la Summer Well  2024 și de ce vrei să-l vezi. Pe 8 august, la ora 12:00, cel mai bun răspuns este ales de redacție și premiat.  

Regulamentul complet al concursului îl poți citi aici.

Noi am început deja pregătirile pentru perioada 9-11 august și avem un singur gând în minte: să transformăm timpul petrecut la Summer Well în amintiri dragi pe care să le purtăm cu noi o viață.


Ce artiști o să vedem la Summer Well 2024?

Și în acest an, Summer Well ne-a pregătit un line-up cu nume mari: Keane, Nothing But Thieves, Two Door Cinema Club, Tommy Cash, Son Mieux, Teezo Touchdown, Grandson, Lucky Love, Joker Out, Joesef, Ari Abdul, Stone, Dwells, Rares, Lvx Machina, +SHE+ si SPP Summer Extravaganza. Nelipsiți o să fie și artiștii up & rising pe care o să-i descoperim pentru prima dată pe scena din Buftea. 

 „Prin această ediție Summer Well ne dorim să demonstrăm că numărul 13 este unul cu adevărat norocos. Un noroc care se materializează prin concerte live unice, experiențe și activități gândite special pentru publicul festivalului și o atmosferă care îmbină arta și cultura într-un mod captivant. Cu un line-up care îi include pe Keane, Nothing But Thieves și Tommy Cash, cred că suntem gata să oferim publicului o serie de momente cu adevărat memorabile”, declară John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well.

glo™ te așteaptă la Templul Dansului 

glo™ s-a pregătit pe măsura unui eveniment memorabil și îi așteaptă pe toți gloersi într-un spațiu modern, instagramabil, cu instalații spectaculoase și interactive, dar și photo apps la tot pasul numai bune de folosit pentru un content memorabil - Templul Dansului. Foarte multe detalii nu putem să vă dăm, pentru că nu vrem să stricăm surpriza, însă vă putem garanta ca pe timpul zilei o să vă relaxați în lounge-ul perfect, iar noaptea o să aveți parte de petreceri de neuitat, toate alături de cocktailuri speciale. Și ca să vă facem și mai curioși, vă promitem că o să fiți „teleportați” în fața Fontanei di Trevi, oferindu-vă ocazia să vă puneți acele dorințe pe care știm că le aveți. 

Sâmbătă seara este timpul pentru Party like a PRO

Nelipsită o să fie și petrecerea marca glo™. Ca în fiecare an, o sa avem Meet&Greet/Takeover la DJ desk cu un artist din industria muzicală. Așadar vă așteaptă multe ore de dans, deci pregătiți-vă cu multă energie pentru ca noi vă pregătim amintiri de neuitat. 

Bineînțeles că de la această ediție Summer Well nu o să lipsească nici spațiile glo, Airstream van-ul și Vintage glo vans-ul, locurile în care the gloers se pot bucura de produsele lor preferate marca glo™.  

glo™ este un dispozitiv electronic ce se utilizează împreună cu consumabilele compatibile ce conțin nicotină, o substanță ce creează dependență. Este destinat consumatorilor peste 18 ani. Acest produs nu este lipsit de riscuri. 

Care este artistul din line up-ul Summer Well 2024 pe care abia aștepți să-l vezi și de ce?

Web radios