Rock The Underground: începe „ASTRA Rock”

Avem parte de două festivaluri care merită văzute săptămâna aceasta, „Kalos Fest” și „ASTRA Rock Festival”, ambele cu rock de calitate și rost de distracție!

Între 13 și 15 august, la Brăila, ne putem bucura de Kalos Fest. Festivalul va avea loc la Kalos Pub și va aduce pe scenă mai multe nume musai de văzut din underground. E vorba despre Gunshee, Jet Mineral, Kaptain Pit, Hippie Band și Huldra. E un eveniment mai relaxat, cu două ore de muzică pe seară, afară pe terasă, în centrul Brăilei. Sunt sigură că, dacă nu ați mai auzit de aceste trupe înainte, veți fi plăcut impresionați.


Începe ASTRA Rock Festival, la Sibiu. Între 16 și 18 august vom avea parte de un line-up colorat și de câteva inițiative care mie mi se par interesante, aduse de către proiectul Green Museums, care vizează sustenabilitatea și colaborarea dintre muzeele în aer liber și festivalurile europene. Dar ne întoarcem la muzică, pentru că, în fond, de asta mă întorc la Sibiu. Lista de artiști include o combinație foarte tare de grupuri mainstream și underground, și mai multe stiluri muzicale. Vom vedea ZOB, Paraziții, Bucovina, ROA, legendara formație norvegiană Enslaved, dar și Wildchild, JBLK, Roadkill Soda și Crimena. Abia aștept să ne vedem acolo!


Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 13.08.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:02:51

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 10.09.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:16

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 27.08.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:06

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 20.08.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:06:06

Web radios