Numărătoare inversă pe site site-ul Linkin Park, anunțând un nou capitol în istoria trupei

În acest weekend, Linkin Park a început o numărătoare inversă, de 100 de ore, pe conturile sale de socializare, cu un link către site-ul oficial al grupului. Cronometrul Linkin Park este programat să se încheie joi, pe 29, iar atunci vom desluși misterul.

Chatul live de pe contul de YouTube este plin de speculații ale fanilor – în mare parte anticipând anunțul unui nou vocalist, care să-l înlocuiască pe Chester Bennington sau un nou LP.

La începutul acestui an, surse au declarat pentru Billboard că membrii trupei se gândesc la un posibil turneu de reuniune în 2025 și se gândesc să angajeze o vocalistă pentru a-i urma pe Bennington. La sfârșitul lunii aprilie, agenția de booking WME a acceptat oferte pentru un potențial turneu Linkin Park, alături de prezențe la festivalurile mari. Trupa nu a indicat cine va cânta în locul lui Bennington, dar zvonurile indicau o vocalistă de sex feminin.

Un nume potențial care a fost speculat este Amy Lee de la Evanescence. Cu toate acestea, solista s-a distanțat de rol, declarând în primăvară pentru iHeartRadio Canada că este un mare fan Linkin Park, dar trupa nu a contactat-o.

Linkin Park este unul dintre cele mai de succes grupuri rock din anii 2000, având peste 29,4 milioane de albume vândute în Statele Unite, potrivit Luminate. Trupa a avut 24 de piese în topul Billboard Hot 100, inclusiv trei hituri de top 10: „In the End” în 2003, „What I’ve Done” în 2007 și „New Divide” în 2009.

Linkin Park nu ar fi prima trupă care își înlocuiește vocalul cu un lider feminin. Când Nirvana a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, trupa a făcut o mini-reunire, dar a avut mai multe soliste care înlocuiască vocea lui Kurt Cobain, în loc de un solist.




Foto: Getty Images. 

Web radios