Valeriu Nicolae și Anca Sandu au povestit ieri, la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru” despre festivalul caritabil „Planeta Nucșoara”

După o vară plină de adrenalină și de distracție, Valeriu Nicolae și Anca Sandu de la Asociația Casa Bună, ne invită la un eveniment caritabil la fel de distractiv, însă mai liniștit și axat pe facerea de bine, „Planeta Nucșoara”. Aceștia au vorbit despre surprizele pregătite, în direct la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”.

Valeriu Nicolae a sosit foarte obosit în studioul Rock FM ieri, după o vară plină ochi de tabere pentru copii. „A fost foarte mult de muncă. În această vară am avut cele mai multe tabere. Cred că am trimis undeva la 300 de copii în tabere. Și, acum, avem și acest festival de făcut”, a început Valeriu. Totuși, așa cum a precizat Cristian, abia acum începe greul. Curând va avea loc prima zi de școală, iar Casa Bună pregătește copiii pentru primul clopoțel. 


Am aflat și ce se mai întâmplă la Cabana Bikers For Humanity, pe care motocicliștii voluntari au ridicat-o în 2023. „E ocupată tot timpul”, a spus Valeriu. Cei de la Casa Bună au ridicat și tot felul de corturi pentru glamping în jurul cabanei. „Am luat aceste corturi ca să poată copiii să vadă cerul”, a precizat fondatorul asociației. „Primiți și pe cei cu părul mai alb?”, a întrebat amuzat Cristian. 

Anul acesta, festivalul de la Nucșoara va fi mult mai mic decât cel de anul trecut, deviza evenimentului „Planeta Nucșoara” fiind „Festival mic pentru visuri mari”. Pe lângă muzica foarte bună, participanții vor putea face tot felul de activități care să le aducă sufletul mai aproape de loc. Aceștia vor învăța cum se formează căpițele de fân, vor alerga după găini, vor mulge vaci și oi și se vor plimba prin pădurea de fagi, unde vor vedea pe unde se ascundeau revoluționarii. La toate aceste proiecte, co-ghizii vor fi chiar copiii care beneficiază de programul Casa Bună în Nucșoara.

Anul acesta, s-au pus în vânzare și bilete doar pentru accesul la activități, pe lângă abonamentele pentru întreg evenimentul. 

La capitolul muzică, cei de la Casa Bună propun publicului o selecție foarte bună de artiști, împărțită pe două scene. Prima Dragoste, Valeria Stoica, Delta Pe Obraz, Eyedrops, El Madre și Sorin Sega vor susține concerte în Poiana Mare din Sborghițești, sâmbătă. Duminică, Andra Andriucă și Soul Serenade vor cânta chiar la Cabana Bikers Vor Humanity.

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială a Asociației Casa Bună.


Rock Driver - 26.08.2024 - invitați Valeriu Nicolae și Anca Sandu, de la Asociația Casa Bună, despre festivalul „Planeta Nucșoara”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:11:27

Rock Driver - 5.09.2024 - Răzvan Exarhu în căutarea joii perfecte pentru a reveni la radio

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:07:45

Rock Driver - 30.08.2024 - invitat, Petre Magdin, căruia echipa Rock FM îi urează „La mulți ani!”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:05:13

Rock Driver - 25.07.2024 - Adrian Sîrbu, de la Legio Phoenix MC Suceava, despre „Bucovina Motorfest 2024”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:07:42

Web radios