Heľenine Oči participă la Dirty Fest București

Formația Heľenine Oči se întoarce în România pentru a participa la DIRTY FEST-BUCUREȘTI, eveniment ce va avea loc la Quantic, în perioada 25-26 octombrie 2024. Aceasta se alătură formațiilor DIRTY SHIRT, MYRATH (Franța/Tunisia) și KONTRUST (Austria), anunțate deja oficial pentru Dirty Fest - București.

Abonamente eveniment prin AmBilet.ro.

Heľenine Oči este o formație de șapte membri, care evită cu succes categorisirea într-un gen muzical încă din 1999. Originară din Slovacia, trupa combină un amestec energic de rock, ska, reggae, folk și elemente de metal, atrăgând un public divers la festivaluri și reunind oameni din diferite generații și cu gusturi muzicale variate. Cu aproximativ 100 de concerte pe an, formația a cântat la numeroase festivaluri și în diverse locații din Slovacia și Cehia, precum și în Polonia, Olanda, Statele Unite, Anglia și Irlanda. Interesul pentru Heľenine Oči continuă să crească, lucru reflectat de numărul în continuă creștere de fani prezenți la evenimentele trupei. Din 2023, formația Heľenine Oči organizează Helfest, propriul lor festival aniversar în Prešov, Slovacia.

Reamintim faptul că formația Dirty Shirt a anunțata a 3-a ediție DIRTY FEST-BUCUREȘTI după ce primele două ediții organizate la Cluj-Napoca în perioada 12-13 aprilie și la Timișoara în 7-8 iunie 2024, au avut parte de un feedback excelent atât din partea fanilor formației, dar și din partea publicul amator de sonorități rock & metal,

Așa cum s-a anunțat deja, noutatea acestei ediții DIRTY FEST - București constă în faptul că line-up-ul va fi completat cu 3 formații din străinătate, aducând astfel o notă internațională festivalului și oferind publicului român șansa de a descoperi sau redescoperii formații foarte interesante.

La fel ca și la Cluj-Napoca și Timișoara, ediția de la București a fost gândită ca un eveniment de două zile, în care DIRTY SHIRT va prezenta câte un playlist diferit în fiecare zi de festival. Cu această ocazie, formația va include piese care nu au mai fost cântate live de foarte mult timp, oferind astfel fanilor o experiență unică și variată. Bineînțeles că formația va urca pe scenă în formula Big Band.

Deoarece Dirty Shirt susține noul val de trupe tinere, în cadrul evenimentului va fi invitată și o formație tânără autohtonă, oferindu-le astfel o platformă importantă pentru a-și prezenta muzica în fața unui public larg.

Primele abonamente, în număr limitat și la preț promoțional, sunt disponibile prin AmBilet.ro.

Mai multe amănunte vor fi disponibile în scurt timp

Abonamente:

Blind / Earlybird: 169 lei – primele 50 buc / Sold Out!

Presale 1: 179 lei - 100 buc / Sold Out

Presale 2: 189 lei - 100 buc / până la data de 02.09.24 / Sold Out

Presale 3: 199 lei / până la data de 24.10.24

Normal Acces: 220 lei / în perioada 24-25.10.24

Eveniment eecomandat de: Rock FM

Web radios