Scorpions anulează concertele din septembrie din cauza unui accident al chitaristului Matthias Jabs

Cel mai recent concert Scorpions a avut loc pe 1 august, la Festivalul Wacken din Germania, unde au avut un setlist de 18 melodii și o invitată, în persoana lui Doro Pesch, pe „Big City Nights”.

Chitaristul Scorpions, Matthias Jabs, a detaliat accidentarea care a forțat trupa să anuleze toate turneele din septembrie într-o postare pe conturile de socializare. El a explicat că a căzut pe scări, a avut operații la ambele mâini și la picior, iar acum se află în perioada de recuperare.


În prezent, pe site-ul Scorpions nu sunt afișate show-uri după luna septembrie. Scorpions ar fi trebuit să concerteze în țara natala, în această lună, iar accidentul chitaristului pune practic stop turneului aniversar de 40 de ani „Love at First Sting”.

„Love at First Sting” este al nouălea album de studio al Scorpions, lansat în martie 1984. Acesta este unul dintre cele mai de succes albume ale trupei, aducându-le o popularitate masivă pe scena internațională, cu hituri precum „Rock You Like a Hurricane”, „Still Loving You” sau „Big City Nights”.

Coperta originală a albumului, care arată o femeie tatuată de un bărbat, a fost considerată provocatoare și a fost cenzurată în anumite țări. În SUA, de exemplu, albumul a fost vândut cu o copertă alternativă.


Foto: Getty Images.

Web radios