Un nou capitol în istoria Linkin Park: album, turneu și noua vocalistă, Emily Armstrong

Până acum, probabil ați aflat vestea că Linkin Park s-a întors cu o nouă componență, muzică și un turneu mondial. Trupa a anunțat noua formulă, care o include pe solista și chitarista Emily Armstrong de la Dead Sara, alături de Colin Brittain ca toboșar. Bateristul original, Rob Bourdon, nu va face parte din trupa reunită.

Cunoscută pentru vocea puternică și interpretările live energice, Emily Armstrong e pe scena muzicală, cu Dead Sara, din 2005. Armstrong a oferit backing vocals pe ultimul album Hole (2010), la invitația lui Courtney Love și a compus pentru Demi Lovato și Awolnation.


Trupa a dat startul acestui nou capitol cu un concert transmis din Los Angeles azi noapte ora României, cântând pentru un public restrâns puțin peste o oră. Acesta a fost primul concert Linkin Park din ultimii șapte ani, după moartea lui Chester Bennington, în 2017. 

După un intro care a inclus fragmente din „Castle of Glass” și „The Requiem”, trupa a interpretat „The Emptiness Machine”, care va fi primul single de pe viitorul disc, „From Zero”, cu data de apariție 15 noiembrie. Armstrong a apărut pe scenă la jumătatea piesei pentru a cânta al doilea vers, dezvăluind astfel cine va fi, alături de Mike Shinoda, al doilea solist al trupei.

Noul videoclip Linkin Park, „The Emptiness Machine”, mai jos.


Turneul „From Zero” va începe în septembrie în SUA și va avea și date europene și asiatice.

Foto: therockrevival.com/ Getty Images.

Web radios