Filmul preferat îți aduce cadou cursa de la cinema

Drumul la cinema va fi mai simplu ca niciodată începând din toamna aceasta! Cele mai bune filme lansate de Vertical Entertainment pe marile ecrane în perioada 4 septembrie – 31 decembrie 2024 premiază experiența de vizionare la cinema cu vouchere de 35 de lei valabile în aplicația Uber.

Fiecare cinefil care achiziționează într-o singură tranzacție minim patru bilete la unul dintre filmele paraticipante va primi la casele de bilete din cinematograful partener un voucher cadou. Mai multe tranzacții de minim patru bilete înseamnă mai multe vouchere, în limita a 10 coduri promoționale utilizate în aplicația Uber.

Ştim deja faptul că experiența de vizionare a unui film pe marile ecrane este inegalabilă, faptul că emoția colectivă din sala de cinema ne aduce mai aproape, însă acum vizionarea cu gașca de prieteni la cinema devine și mai ușor de organizat odată ce ai transporul asigurat, indiferent cât de târziu se termină filmul sau cât de mult mai rămâneți în fața sălii comentând scenele care v-au plăcut.

Într-un parteneriat național fără precedent, distribuitorul de filme Vertical Entertainment, alături de marile cinematografe din țară și cu susținerea Uber, aplicația care conectează pasageri și șoferi, anunță startul campaniei „Tu alegi filmul, noi îți dăm cursa” începând cu 4 septembrie și până pe 31 decembrie 2024, o campanie care include peste 40 de cinematografe din 22 de orașe.

Filmele participante la promoție sunt, în septembrie: „Beetlejuice Beetlejuice, „Ca Fetele”, „Zăpadă, Ceai și Dragoste 2: Cu Puțin Noroc”, în octombrie: „Joker: Delir în Doi” și „Retreat: Vama Veche”, în noiembrie: „Conclave” și „Misiunea Red One”, iar în decembrie: „Căsătoria”, „Stăpânul Inelelor: Războiul Rohirrimilor” și „Better Man”.

Cinematografele care vor susține campania națională sunt: Cinema City cu 24 de locații, Cineplexx cu cinci locații, Inspire cu trei locații, Happy Cinema cu trei locații, Palace Oradea, Cinema One, CineGold și Cinemax. Mai multe detalii despre campanie și regulamentul de participare puteți găși online pe site-urile cinematografelor, pe site-ul uber.ro sau pe paginile de socializare Vertical Entertainment.

Cele 22 orașe incluse în campanie și în care activează Uber sunt: București, Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Albă Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare, Târgoviște și Suceava.

Vertical Entertainment face parte din Grupul Vertical, un distribuitor regional de conținut premium în teritorii precum România, Ungaria, Cehia, Slovacia și Bulgaria.

Fondată în 2014, Vertical Entertainment este distribuitorul oficial și exclusiv în cinematografele din România pentru conținutul studioului Warner Bros., precum și conținutul unor case de producție independente, precum Lionsgate, Amblin, STX, Millennium Films, AGC, FilmNation, Sierra Films, Studio Canal. Investind constant în conținut local pentru a dezvolta piața de film din România, Vertical Entertainment este distribuitorul cu cel mai mare număr de filme românești distribuite în cinematografe. 

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi. Din 2020, Uber este un intermediar de transport reglementat și colaborează numai cu parteneri licențiați. În plus, Uber este o platformă multimodală care la nivel global oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete și trotinete electrice. Aplicația este disponibilă în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe, și îmbunătățește felul în care oamenii se deplasează în metropole.

Web radios