Delta Pe Obraz va prelua scena la următorul concert din seria „Purple Sessions" din București

„Purple Sessions" by BandBook continuă cu un episod care va exploda de emoție. Delta Pe Obraz revine în Expirat Halele Carol pentru a treia oară, cu nuanțe noi de poezie!

Delta Pe Obraz aduce culorile purpurii ale toamnei pe 12 septembrie la Expirat Halele Carol! Totodată veți putea vedea trupa live atât în Timișoara pe 13 septembrie la În Spatele Casei cât și în Sibiu pe 14 septembrie la Love Bar.


În primăvara anului acesta, formația a lansat primul album de studio, „RITM COLOR". Concertul din seria „Purple Sessions" va marca finalul unui capitol și începutul altuia nou, după o călătorie formației prin toată țara și după o campanie de crowdfunding încheiată cu succes pentru albumul de debut pe suport vinil.


Delta Pe Obraz urmează să plece în toamna aceasta în turneu de promovare a vinilului prin țară, iar majoritatea discurilor vor ajunge în posesia fanilor direct la concerte, fiind preluate chiar din mâna artiștilor. 



Delta Pe Obraz s-a născut în 2016, la Chișinău, când Gheorghe Gușan și Cristian Chirila, colegi la actorie, au început să se joace cu poezii pe acorduri de chitară, oscilând sonor între poetry rock și folk. POT Music, concursul pentru tinere talente din Republica Moldova, a adus în peisaj alte două personaje, din zona indie-rock și în scurt timp Delta Pe Obraz a devenit o trupă care a început să se facă remarcată.


Anul 2023 a reprezentat pentru formație începutul colaborării cu agenția BandBook și totodată o serie de concerte susținute prin România în cele mai importante orașe, dar și pe scenele unor festivaluri ca: „Particles", „Romanian Creative Week", Bărbați pe Mătăsari", „Filmul de Piatra", „Livada cu Stele" sau „La Pas".


Conceptul Band[Tone] dă culoare muzicii din coloana sonoră a verii tale! Band[Tone] reprezintă o serie de concerte periodice, cu artiștii din portofoliul BandBook, găzduită de Expirat.


„Purple Sessions" este prima serie de acest tip. De ce mov? Pentru că e o culoare prețioasă, simbol al magiei și rarității. Te vor mai colora în nuanțe de purpuriu artiști precum Ana Coman, Delta Pe Obraz, Paul Tihan & Andra Andriucă, Taking Back August și Diana Căldăraru.


Fii în „tone" cu ei și lasă-ți toamna pictată de cea mai bună muzică!


Un eveniment marca BandBook.


Web radios