Rock The Underground: Imprudent lansează single-ul „Fear Of Past”, în anticiparea albumului „ReBorn”

Începem tranziția de la perioada de festivaluri în aer liber la concertele mai mici din interior. Luna septembrie e ca anul nou în lumea muzicii – încep lansările, se naște muzică nouă și se pregătește material pentru turneele din primăvară! Hai să vedem cu ce începem noul sezon!

Piesă nouă Imprudent

Pe 12 septembrie, tânăra trupă Imprudent, pe care noi doi am mai văzut-o la „Constelații Rock” anul trecut, lansează ultimul single înainte de publicarea albumului. E vorba despre „Fear Of Past”, de pe viitorul material intitulat „ReBorn”. Imprudent e o trupă de tineri din Iași, care cântă industrial metalcore, combinat cu nu-metal – un stil dinamic, plin de energie. Am vorbit cu trupa și băieții vă transmit: „Suntem super entuziasmați să anunțăm că urmează să lansăm piesa «Fear of Past», extrasă de pe viitorul album «ReBorn». Albumul acesta e extrem de special pentru noi, pentru că simbolizează o nouă etapă. «ReBorn» nu reprezintă doar o renaștere a noastră, ci vrem să le transmitem un mesaj de speranță tuturor celor care se confruntă cu momente grele în viață. Abia așteptăm să-l ascultați!”.

Concert Delta Pe Obraz

Tot joi, Delta Pe Obraz se revarsă peste clubul Expirat. Da, abia așteptam să revină trupa basarabeană la noi! Ultima dată i-am văzut la lansarea albumului „Ritm Color”, tot acolo. Trupa e într-o continuă schimbare, de când am cunoscut-o până acum, așa că vor veni în formulă nouă și vor cânta și două piese nou-nouțe. Cei care nu îi vor prinde aici joi, îi vor putea vedea la Timișoara și Sibiu, pe 13, respectiv 14 septembrie. Toate aceste concerte fac parte dintr-o inițiativă numită „Purple Sessions”, o serie de concerte la nivel național, cu artiști ultra talentați. Nu e de ratat!

Concert Brainwasher și Rage Nation

Pe 14 septembrie, bucureștenii sunt invitați să coboare scările ce duc spre scena din subsolul clubului Underworld. Avem de văzut acolo două mici fenomene muzicale. Brainwasher, o trupă de dance punk și post hardcore, împreună cu Rage Nation, formație de rock alternativ, vor zdruncina pereții clubului. E vorba despre două trupe tinere, care vor să se distreze alături de cât mai multă lume. Au lăsat și intrarea liberă. Dar vă amintesc, donațiile sunt oricând bine-venite.

„Beyond Borders” Tour - trupa The Strizzers pleacă în Bulgaria

Aș vrea să urez mult succes trupei de rock alternativ The Strizzers în Bulgaria! Dacă vă mai aduceți aminte, am spus, acum câteva luni, că au adus prin România o trupă bulgărească, People Of Maha. Acum e rândul lor să fie plimbați, așa că pleacă într-un turneu mic, de patru date în weekend. E important ca trupele să găsească modalități să mai scoată capul și pe la vecini și să-și mărească orizonturile. Știu că nu e deloc ușor, așa că multă baftă, dragilor! Să postați pe Instagram să vă vedem și noi!


Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 10.09.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:16

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 27.08.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:06

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 20.08.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:06:06

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 13.08.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:02:51

Web radios