Jon Bon Jovi a convis o femeie să nu sară de pe un pod, conform autorităților americane

Metropolitan Nashville Police Department a declarat că muzicianul a ajutat la convingerea unui pieton neidentificat să coboare în siguranță de pe marginea Podului Pietonal John Seigenthaler, marți seară. Departamentul a postat, de asemenea, un clip al presupusei intervenții, video care a fost ulterior șters. Aveți captura de ecran mai jos.


Muzicianul era acolo pentru a filma un videoclip, alături de echipa sa. Artistul și un alt individ se apropie de femeie și sunt văzuți vorbind cu ea, apoi ajutând-o să ajungă înapoi în siguranță. CNN spune că că femeia a fost dusă la un spital local pentru tratament și evaluare, la scurt timp după intervenție.

Reprezentatul artistului nu a dat nicio declarație presei americane, care a preluat masiv știrea.


Courtesy: Metropolitan Nashville Police Department

În 2006, Jon Bon Jovi a înființat Fundația JBJ Soul pentru a oferi soluții pentru familiile fără adăpost, sărăcie și foamete din Statele Unite prin programe care oferă hrană, locuințe la prețuri accesibile, servicii sociale și formare profesională.

„Cu aproape două decenii în urmă, când am înființat JBJ Soul Foundation și JBJ Soul Kitchens, am văzut direct și am văzut în continuare impactul muncii caritabile, bazate pe comunitate”, a spus Bon Jovi într-o declarație la începutul acestui an. „Știu asta cu siguranță: a-ți ajuta comunitatea înseamnă a te ajuta pe tine însuți”.

Foto: Getty Images.

Web radios