The Cure anunță criptic numele și data lansării viitorului album

La începutul săptămânii trecute, speculațiile au crescut cu privire la un anunț iminent, atunci când grupul și-a actualizat pozele de profil pe rețelele sociale.

Fanii trupei, inscriși pe site-ul oficial The Cure, au primit cărți poștale criptice care par să confirme titlul albumului („Songs of a Lost World”) și data lansării. Pe aceastea sunt imprimate numere romane care se traduc prin 1 noiembrie 2024. 



Vestea vine înaintea lansării celor două piese noi ale trupei, înregistrate live, care vor apărea pe vinil, cu încasări care merg către organizația caritabilă pentru mediu Earth Percent.

Albumul cel nou The Cure a fost anunțat de mai mulți ani de Robert Smith, în interviuri, în care și-a asumat vina pentru unele dintre întârzieri.

„Mi-am pierdut recent mama, tatăl și fratele, și evident că acest lucru a avut un efect asupra mea. Nu este doar despre pesimism și disperare. Are pe el peisaje sonore asemănătoare cu „Disintegration”, presupun”, spunea solistul The Cure într-un interviu pentru Billboard din 2019.

Recent, Roger O'Donnell, clăparul grupului, a anunțat că a fost „diagnosticat cu o formă foarte rară și agresivă de limfom” în 2023, dar recuperarea a fost un succes.

Ultimul album de până acum al grupului britanic este „4:13 Dream”, în 2008, disc care a ajuns până pe locul 16 în Billboard 200. 

Foto: Getty Images.

Web radios