Trupa CLARO QUE NO din București a lansat single-ul „Shelter"

Noul material al trupei alt-rock explorează elemente minimaliste de dance și R&B și este prima lor colaborare cu un producător extern.

Trupa CLARO QUE NO din București a lansat noul lor single „Shelter", disponibil acum pe toate platformele de streaming. 

„Shelter" marchează prima incursiune a grupului de rock alternativ în lumea elementelor electronice, creând o atmosferă profundă, cu peisaje sonore colorate, elaborate cu ajutorul producătorului și muzicianului Armand Popa, care și interpretează părțile de sintetizator din piesă. "Shelter" spune o poveste despre dor și dorință pe fundalul unor ritmuri minimaliste de dance și R&B, presărate cu accente shoegaze și încheiate cu un final grandios.

Nouă piesă Claro Que No dezvăluie o latură diferită față de materialele lansate de trupă până în prezent, făcând un salt într-un teritoriu nou dar fără să se depărteze de anumite elemente sonore care vor fi familiare fanilor.


Claro Que No au intrat pe scena muzicală cu două single-uri la începutul acestui an, „Lose Control" și „Parasite", atrăgând atât atenția presei cât și a fanilor cu un stil propriu de dance rock, influențat de artiști precum Queens of The Stone Age, Muse sau Royal Blood.

„Shelter" începe cu un groove puternic de bass peste bătăi minimaliste și chitare atmosferice delicate, care creează un fundal perfect pentru linia vocală intimă. Vocea devine tot mai jucăușă pe parcursul piesei, crescând în intensitate odată cu restul instrumentalului, demonstrând o abordare mai nuanțată a abilităților de compoziție și aranjament ale trupei.

„Shelter" este acum disponibil pe toate platformele de streaming. A fost produs de Armand Popa, mixat de Adrian „Bila" Uritescu la Lowbass5 Studio din România și masterizat de Graeme Lynch la Two Zero Nine în Liverpool, Anglia. Videoclipul piesei a fost filmat și editat de George-Andrei Ilie.

Claro Que No înseamnă Dany Serrano (voce, chitară), Andrey Baydin (chitară lead) și Andrei Ilie (tobe).


Cu membri din trupe consacrate din România precum byron, Emaa și Valeria Stoica, Claro Que No continuă să lucreze la muzică nouă ce va fi lansată spre final de an, în timp ce se pregătesc pentru concerte care vor fi anunțate în curând. Urmărește-i pe social media pentru a afla când.

Foto: Ioana Albu

Web radios