Solistul Arnel Pineda părăsește Journey dacă fanii votează în acest sens

În urma unor critici apărute după interpretarea sa de la Rock in Rio, Pineda a postat pe Facebook un mesaj în care își exprimă dezamăgirea și spune că este dispus să plece din trupă, dacă fanii își doresc acest lucru. El le-a cerut să comenteze „Stay” (rămâi) sau „Go” (pleacă), afirmând că dacă mesajul „Go” atinge 1 milion de comentarii, va părăsi trupa definitiv.



Criticile au început după interpretarea hitului Journey „Don’t Stop Believin’”, pe care Pineda a luat câteva note false.

„Nimeni mai mult decât mine în această lume nu se simte atât de devastat din cauza asta. Este cu adevărat uimitor cum o mie de lucruri corecte pe care le-ai făcut vor fi uitate doar din cauza ACESTUI moment... și, dintre toate locurile, la Rock in Rio… mental și emoțional, am suferit deja și încă mai sufăr… dar voi fi bine…”, a scris solistul Journey, citat de Ultimate Classic Rock.

Majoritatea comentariilor își exprimă sprijinul pentru Pineda, inclusiv chitaristul trupei, Neal Schon, afirmând într-un comentariu despre cei care l-au criticat că sunt „cumpărați”.

Arnel Pineda este solistul trupei Journey din 2007. În 2014, deși a subliniat că nu va „părăsi niciodată” trupa, Pineda a declarat că ar fi bucuros să facă un pas înapoi dacă fostul solist Steve Perry ar dori să revină.

Foto: Getty Images.

Web radios