Rock The Underground: începe festivalul „Metal Gates”

Avem în față o săptămână plină de concerte faine! Nuanțe, Krrysopher, Marsquake și Ultimul Etaj vor face show-uri minunate. În weekendul acesta, începe festivalul „Metal Gates”, unul dintre cele mai tari evenimente făcut de și pentru comunitatea de metaliști din Europa.

Începe festivalul „Metal Gates” săptămâna aceasta, la Quantic! Joi, la club, ne putem bucura de o petrecere de încălzire pentru nebunia care se va desfășura. Apoi, de vineri până duminică, ne delectăm cu cele mai tari trupe de metal din toată Europa. Vor urca pe scenă formații precum Unleashed, Necrophobic, Destiny, Diabolical, The Foreshadowing și ai noștri Abigail și, desigur, trupa care e implicată în organizarea festivalului, Machiavellian God. Bineînțeles, line-up-ul e foarte consistent, vor veni mulți alți artiști fenomenali. Anul trecut a fost ceva de vis evenimentul, așa că mă aștept ca și anul acesta să fie. Vin și foarte mulți străini tocmai pentru „Metal Gates”, așa că haideți și voi să vă distrați pe metal de calitate, alături de niște oameni foarte mișto!

Sâmbătă, trupa de rock alternativ Nuanțe va susține un concert acustic la Convival, la Câmpulung Muscel, locul de baștină al legendarului festival „Posada Rock”. Am mai vorbit despre Nuanțe în repetate rânduri, e un trio foarte fain, cu versuri poetice și ritmuri antrenante, care cântă despre corazoane. Au avut un turneu național de succes vara aceasta, cu ocazia aniversării a cinci ani de la lansarea albumului de debut „2 Minute”. În deschidere va cânta Krrysopher, un proiect foarte promițător de indie pop, pe care l-am văzut la concertele Mastering The Music Business. O voce feminină incredibilă, cu versuri extrem de bune și îndrăznețe, care are și influențe de rock și synth pop. Recomand călduros acest concert. Ambele trupe merită din plin văzute!


Duminică, avem parte de un concert dublu cu formațiile Marsquake și Ultimul etaj la True Club. Marsquake a participat acum doi ani la „Constelații Rock”, deci probabil îți sună cunoscut și ție, Cristi. De atunci, și-au schimbat formula, însă muzica lor a rămas la fel de intensă ca un cutremur marțian, așa cum sugerează numele grupului. Ultimul Etaj e o formație din Brașov, care cântă o combinație hard rock, metal și punk, iar muzica lor este caracterizată de riff-uri de chitară memorabile, linii de bas melodice și versuri care reflectă teme personale și provocatoare.


Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 24.09.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:55

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 15.10.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:05:01

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 08.10.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:35

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 10.09.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:16

Web radios