Trupa de metal Ruyned plecă în turneu

Tânăra trupă de metal Ruyned pornește săptămâna aceasta în turneu! Călătoria de opt date are scopul de a duce prin toată țara noul album al formației, „Eternal Torment”

Călătoria Ruyned începe în primăvara lui 2023 în Timișoara, unde au luat rapid cu asalt scena metal, după ce abia se cunoscuseră la sfârșitul lunii decembrie a anului precedent. Flămânzi este cel mai bun mod de a-i descrie pe acești noi veniți deoarece au fost imediat impulsionați să își creeze propria muzică. Bogdan Mateescu și Andrei Crișan s-au cunoscut la un show metal într-un club local.

Găsind o tonă de asemănări în gusturile lor muzicale (Kreator, Sodom, Butcher, Toxic Holocaust), au decis că este timpul să își înființeze propria trupă, iar ulterior li s-au alăturat Tiberiu Olescher și Mihai Marinescu. Ruyned cântă blackened-thrash-speed metal într-un mod care amintește și de agresivitatea metalului sud-american de școală veche. Melodii rapide, riff-uri nebunești care să te trimită cu capul înainte în mosh pit, care sunt foarte frecvente în timpul concertelor lor. 


Tânăra trupă pleacă în turneu național în câteva zile, cu scopul de a duce prin țară albumul „Eternal Torment”. Călătoria de opt date va începe pe 4 octombrie la Sibiu. Iată unde îi veți putea vedea pe băieți în acțiune!

4 octombrie - Sibiu, Love Bar

5 octombrie - Bistrița Soho Music Hall

24 octombrie - Zalău, Rock n'Roll Center

9 noiembrie - București, Quantic, „Spears Of Wallachia Festival”

23 noiembrie - Timișoara, Nemesis

6 decembrie - Cluj, Flying Circus

7 decembrie - Baia Mare, Rockwave Tavern

Majoritatea spectacolelor includ și trupe în deschidere, precum Goatrocity, Vaile, Ventum și Crumble. 


Web radios