Rock The Underground: începe „Old Grave Fest 11”

Începem să mergem la concerte chiar din această seară. Trupele de punk, Pârnaie, Martalogii, Rotheads și Grinder sunt gata să facă un show brutal. Stema va lansa un videoclip sâmbătă, iar de pe 11 octombrie începe unul dintre cele mai tari festivaluri de metal, „Old Grave Fest”!

Am găsit cea mai tare descriere pe Facebook azi, căutând evenimente. Și, pentru că nici eu nu o puteam zice mai bine, o să îți citez direct de la sursă, dar înainte trebuie să vedem despre ce concert este vorba. Diseară, la Expirat Halele Carol, vor cânta trupele de punk Pârnaie, Martalogii, Rotheads și Grinder. Iată ce au declarat pe rețelele de socializare:

„Ia gata cu vrăjeala și caterinca. Este timpul pentru noile trupe de punk românesc să împartă niște show-uri violente și vorbe grele. Trupa Pârnaie lansează albumul de debut „Prima abatere” - un material integral în română din 7 piese.

Veniți din est și ajunși în sud, după numeroase probleme cu poliția locală și cu ficatul, Martalogii lansează al doilea EP, numit „Toți ciudații”.

Rotheads și Grinder vin să împartă muzică foarte grea tuturor care și-o cer. Si vedeți c-o fac bine.

Toata șmecheria are loc marți, la Expirat - iar ușile sunt descuiate de la 19:00.

Evenimentul este gratuit.

Daca ți-o arzi prost cu fobisme și te dai mare smardoi - cred că greșești evenimentul. Și nu vrei sa greșești evenimentul.”

Ați înțeles mesajul. Diseară, de la șapte, suntem la Expirat, gata de haos!


Sâmbătă, trupa Stema va lansa un videoclip la Teatrul Godot. Băieții nu dau multe detalii pe rețelele de socializare, însă l-am sunat pe Marius Barbu, chitaristul formației, și l-am întrebat despre ce e vorba. Vor lansa piesa și videoclipul „Shamanul”, iar restul rămâne un mister până la concert. Trupa a lansat recent cel de al 3-lea album de studio „Muzică de ascultare”, album ce definește stilul unic cu sonorități de rock psihedelic și western, dar și cu influențe tradiționale, îmbrăcate într-o haină modernă. Chiar sunt curioasă ce le va ieși de data asta.


Pe 11 octombrie începe „Old Grave Fest”, de la Quantic, unde vom asculta thrash, black și death metal de cea mai bună calitate. Pe scenă vor urca formații excelente din toată Europa, precum Tormentor, Inhuman Nature, Blood, Bulldozer și Bloodsoaked Necrovoid, printre alții.

„Old Grave Fest” devenit un festival important de metal din Europa, pentru care mulți străini vin pe la noi. A ajuns la cea de-a 11-a ediție și e făcut de către Romanian Thrash Metal Club, o asociație care susține mișcarea metal din România. Am fost și anul trecut, e o experiență incredibilă. Mergeți cu încredere!


Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 08.10.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:35

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 15.10.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:05:01

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 24.09.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:55

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 10.09.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:16

Web radios