Muzică, film și justiție în organizația de bază

Realizatory au avut parte de o dimineață plină. La „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” au venit invitați regizorul Emanuel Pârvu, avocatul Laurențiu Coman și Simion Bogdan Mihai și Lăutarii de Mătase.

E o zi mare pentru regizorul Emanuel Pârvu. De azi, filmul său „Trei kilometri până la capătul lumii” rulează în cinematografele din rețeaua Cinema City. 

„Ne bucurăm că filmul tău are succes la festivaluri, dar în România nu prea a avut succes, pentru că abia azi intră în cinematografe!” - Răzvan Exarhu


Filmul are ca temă centrală iubirea dintre părinte și copil și a fost filmat în Delta Dunării, la Sfântu Gheorghe, unul dintre locurile preferate ale regizorului. Mai precis, pelicula explorează viața adolescentului Adi, după ce dragostea părinților săi dispare, după ce aceștia află un adevăr, pe care nu îl pot înțelege sau accepta.

După vizita regizorului, avocatul Laurențiu Coman a venit în studioul Rock FM, pentru a face dreptate, odată pentru totdeauna, în cazul „Amintiri Din Copilărie” de Ion Creangă. Rechizitoriul a fost prezentat în direct la știrile Pro TV.


Cazul a fost destul de stufos și greu de parcurs de-a întregul în doar câteva minute, însă dreptatea, ca de obicei, a răzbit. Inculpații și-au primit pedepsele, iar Smărăndița Popii a fost răzbunată. 

La final, pentru un moment de răgaz înainte de a-și lua „La revedere!”, gloryoșii i-au invitat pe Simion Bogdan Mihai și Lăutarii de Mătase. Aceștia au cântat două cântece de dragoste din Lunca Dunării. 

Concertul lor „Fructe cu Miez Dulce” va avea loc pe 19 noiembrie, la Sala Palatului. 

Concertul complet de la „Morning Glory”, în curând pe YouTube!


MG - Simion Bogdan Mihai și Lăutarii de Mătase

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:29:06

Morning Glory - invitat Dr. Claudiu Prica, ortopedie si traumatologie

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:17:16

Morning Glory - Cosmin Dragomir & Ciprian Dincă

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:18:22

Morning Glory - 8.10.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:20:06


Web radios