Axl Rose a fost din nou invitat la un concert Billy Joel

Billy Joel i-a avut invitați sâmbătă pe John Mayer și Axl Rose la concertul pe care l-a avut la Intuit Dome din Inglewood, iar momentul culminant al show-ului a fost interpretarea clasicului hit din 1973, "Live and Let Die", de la Wings. Concertul a fost unul maraton, incluzând 31 de melodii în setlist.


Axl Rose a mai interpretat melodii cu Joel, în urmă cu trei luni, în cadrul ultimei seri a rezidenței pianistului la Madison Square Garden, pe 25 iulie 2024 (foto Getty Images). La acel concert, Axl Rose a cântat trei melodii cu Billy Joel: „Live and Let Die”, un cover după AC/DC, „Highway to Hell” și clasicul lui Joel „You May Be Right”.

John Mayer i s-a alăturat lui Joel pentru a cânta „This Is The Time”.

Show-ul a mai inclus alte câteva cover-uri interesante, inclusiv „Good Times, Bad Times” de la Led Zeppelin și hitul din 1961 The Tokens, „The Lion Sleeps Tonight”. Un alt punct culminant a fost invitația primită de fiica de nouă ani a lui Joel, Della Rose, care a făcut un duet alături de tatăl său pe melodia „My Life”.

Următorul show al lui Billy Joel este programat pentru 25 octombrie în San Antonio, Texas. Vor fi șase întâlniri viitoare în care Joel îl va avea invitat pe Sting.

Cum s-a născut „Live and Let Die”

Producătorii filmului „Live and Let Die” (care îl avea pe Roger Moore la debutul său în rolul lui James Bond) i-au cerut lui Paul McCartney să compună un cântec pentru film. McCartney a citit scenariul și a compus melodia în doar câteva zile. George Martin, fostul producător al The Beatles, a fost responsabil pentru aranjamentele orchestrale cinematografice ale piesei.

Versiunea Guns N' Roses a contribuit la popularizarea piesei în anii 90, fiind una dintre piesele cele mai frecvent cântate de trupa lui Axl Rose în concerte.

Web radios