Martin Scorsese va produce un film despre primul turneu american The Beatles

Documentarul „Beatles ’64”, produs de Martin Scorsese și regizat de David Tedeschi, va fi disponibil pentru streaming pe Disney+ începând cu 29 noiembrie.

Conform unui comunicat de presă,

Filmul surprinde momentul electrizant al primei vizite a trupei The Beatles în America. Cu imagini nemaivăzute până acum ale trupei și ale legiunilor de tineri fani care au contribuit la ascensiunea lor, filmul oferă o privire rară asupra perioadei în care The Beatles a devenit cea mai influentă și iubită trupă din toate timpurile.



Beatles ’64 va include imagini rare filmate de documentariștii Albert și David Maysles, restaurate în 4K, plus filmări live de la primul concert al trupei pe continentul american, remasterizate, împreună cu aparițiile în emisiunea The Ed Sullivan Show. Documentarul include, de asemenea, interviuri noi cu Paul McCartney și Ringo Starr, precum și cu fani ale căror vieți au fost transformate de The Beatles.




Martin Scorsese a regizat un alt documentar important despre The Beatles, intitulat "George Harrison: Living in the Material World" (2011). Acest documentar este centrat pe viața și cariera lui George Harrison, chitaristul trupei The Beatles, explorând atât aspectele muzicale, cât și cele legate de spiritualitate. Filmul include interviuri cu membri ai familiei, prieteni și colaboratori apropiați, cum ar fi Paul McCartney, Ringo Starr, Eric Clapton și Yoko Ono și oferă o perspectivă detaliată asupra vieții personale a lui Harrison și a contribuției sale la muzică.

Foto: Getty Images.

Web radios