Marșul pentru siguranța femeilor, ce presupune creditul la casă și concert Trooper

Așa cum v-au obișnuit, realizatory pregătesc vinerea un program mai consistent. Astfel, la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” s-au dezbătut azi mai multe teme, anume marșul pentru siguranța femeilor și creditul pentru casă, apoi ne-a cântat formația Trooper.

Primul subiect de pe ordinea de zi, din această dimineață. abordat la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” a fost acțiunea de duminică pentru drepturile femeilor. Andrada Cilibiu a intrat în direct, pentru a explica ce se va întâmpla la marșul „Împreună pentru Siguranța Femeilor”. 

Marșul „Împreună pentru Siguranța Femeilor” se va desfășura anul acesta pe 20 octombrie, la București, Timișoara, Timișoara, Iași și Baia Mare. La Cluj-Napoca marșul va avea loc pe 27 octombrie.

Manifestația este organizată de Rețeaua VIF – Rețeaua pentru prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor, care reunește peste 20 de ONG-uri dedicate drepturilor femeilor și egalității de șanse, precum și organizații ce oferă servicii de suport pentru femeile supraviețuitoare ale violenței domestice.

Apoi, realizatory au dezbătut, în direct la Știrile Pro TV, ce înseamnă pentru ascultătorii „Morning Glory” acasă. Românii sunt europenii cu cel mai dezvoltat simț al proprietății. Adică vor să aibă un acasă pentru care să plătească rate încă 30 de ani. 

La final, Trooper a venit în studioul Rock FM și a dovedit încă o dată că #RomâniaAreSângeDeRocker, cu un concert matinal exploziv. Cântarea integrală va fi publicată, în curând, pe YouTube!

Web radios