Heartbreak Cinema și Syfo Dias vor concerta la Quantic

O seară plină de atitudine – Heartbreak Cinema și Syfo Dias, două prezențe proaspete și electrizante pe scena locală, vor cânta la Quantic, miercuri, pe 23 noiembrie

Octombrie e luna care ne provoacă să gândim altfel, să prindem curaj și să ne înfruntăm fricile. Putem face asta și mai eficient cu un impuls pe măsură. Concertul Heartbreak Cinema și Syfo Dias, de pe 23 octombrie, de la Quantic, va fi exact acel imbold de care avem nevoie. Cele două trupe talentate, pline de atitudine și energie vor umple sala clubului cu sound-uri ingenioase, riff-uri grele și versuri tupeiste. 


Heartbreak Cinema prezintă o fuziune de energie rock și sunet electronic, abordând o varietate de stiluri și influențe diferite din Alternative, Metal și EDM. Rezultatul este rebel, impunător și plin de narativă. O formație cu atitudine și multe culori, compusă din Maria Teodora, Radu Bădilaș, Vlad Casian și George Moței, care compun și se exprimă împreună prin muzica lor necenzurată, captivând prin sound design-ul cinematic și ritmurile atipice.


EP-ul eponim, lansat în decembrie 2022, demonstrează ambitusul muzical al proiectului: de la „fuck you” la „I miss you”, eterogen și sincer până la capăt. În 2023, Heartbreak Cinema a lansat ‘Fuckaholic’ alături de Iris Danciu (notparamore, ex Jinxy Von D’ers), o colaborare explozivă despre realitatea exasperantă a experiențelor negative feminine, care a strâns peste 47.000 de vizualizări pe YouTube.


Acum, Heartbreak Cinema continuă să lanseze muzică și să adune fani noi din toate colțurile țării, iar în timpul dintre concerte, fie în dubă sau în studio, lucrează de zor la albumul de debut.




Syfo Dias a debutat în 2023, printr-o întâmplare fericită, la Londra. Întors acasă, grupul a început să pună bazele unui proiect cu totul inedit, gândit în amănunt, care să prindă rădăcini pe scena locală din București. Muzica lor îmbină multe elemente, influențe și energii diferite și adună într-un singur pachet un pas către un nou stil muzical, fără limite impuse și plină de intensitate. 


Anul acesta, formația a lansat albumul de debut „In Tension", o lucrare dinamică, întunecată, dar cu o energie străpungătoare, care te aduce ba pe culmile fericirii, ba în văile tristeții. Totuși, se remarcă un echilibru perfect între greutatea cu care părțile de spoken word te apasă și ușurarea redată de notele sensibile ale armoniilor.


Totodată, Syfo Dias a participat la festivalurile „Femei Pe Mătăsari" și „Bărbați Pe Mătăsari" și a susținut concerte în cluburi precum Fabrica, The Pub și Control. Sunt determinați să cânte pe scene din ce în ce mai mari și importante și lucrează constant la calitatea muzicii și show-ului lor. Astfel, fiecare concert e unic și mai spectaculos decât ultimul, atât ca sound design, cât și în ce privește atitudinea cu care atacă scena. 



Web radios