Nanowar of Steel în concert la Quantic, parte a turneului european "WE ARE GETTING OLD DON'T MISS THIS TOUR"

Pe 23 noiembrie 2024, Quantic Club va găzdui concertul trupei italiene Nanowar of Steel, parte a turneului european "WE ARE GETTING OLD DON'T MISS THIS TOUR". Trupa este recunoscută pentru combinația sa de heavy metal și satiră, abordare care i-a câștigat un loc unic în scena muzicală internațională.

Nanowar of Steel s-a format în 2003, la Roma, și este cunoscută pentru modul în care ironizează clișeele din diverse subgenuri ale muzicii metal. În muzica lor, combină elemente de power metal, heavy metal și folk metal cu texte pline de umor și parodie, devenind astfel pionieri ai genului parodic-metal. Trupa a lansat mai multe albume apreciate, iar piesele lor, precum „Norwegian Reggaeton", „Valhallelujah" și „Disco Metal", au devenit adevărate hituri în rândul fanilor de muzică rock și metal.

Evenimentul face parte dintr-un an plin pentru Nanowar of Steel, care marchează 20 de ani de activitate. În 2024, formația a lansat un nou album, „Dislike to False Metal", și a susținut deja peste 76 de concerte în Europa și America. Pe acest album, trupa a colaborat cu Joakim Brodén, solistul trupei Sabaton, pentru piesa „Pasadena 1994", iar alte melodii, precum „Disco Metal" și „Protocols of Love", au devenit rapid favoritele fanilor.

Data: 23 noiembrie 2024

Ora:  19:00

În deschiderea concertului va urca pe scenă formația Niște Băieți.

Niște Băieți a luat ființă într-un club underground din București, în care cei 4 protagoniști consumau voie bună și dispoziție de cântat. În zilele de luni, ca peste tot, nimeni nu frecventa clubul "lor", asa că au luat inițiativa de a dezmorți atmosfera. Au început să organizeze concerte "for fun", fără repetiții sau pregătire fizică înainte. În fiecare luni, sub titulatura Niște Băieți, clubul a găzduit seri memorabile, la care intrarea era 5 mii de lei (vechi).

Proiectul a început să devină serios când "valurile de fani" au început să urmărească formația peste tot, și așa cei patru băieți au fost practic "obligați" să editeze primul material discografic independent, Niște Băieți - "Adunate din popor și cântate din topor", în 2006.

Web radios