Dan Byron a vorbit despre concertul aniversar byron, în direct la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”

Formația byron împlinește 18 ani și va serba aniversarea printr-un concert la Sala Radio, pe 9 noiembrie. Dan Byron a vorbit despre eveniment la emisiunea „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”.

Dan Byron a trecut ieri după-amiază pe la noi, pentru a vorbi cu Cristian Hrubaru, în emisiunea „Rock Driver”, despre aniversarea de 18 ani a trupei byron. Concertul aniversar va avea loc în cele mai bune condiții pentru audiție, la Sala Radio, pe 9 noiembrie. 

„Am vrut să simțim și o intimitate cu publicul și, tocmai de aceea, concertul nu va fi la fel de expansiv ca unul de festival, să zicem”. - Dan Byron


Concertul va include și invitați deosebiți, precum Muse Quartet cu care byron a tot cântat în acești 18 ani de activitate, Dora Gaitanovici, una dintre cele mai promițătoare voci feminine de rock, talentata actriță Victoria Răileanu. 

Cei doi au discutat și despre muzica folk, după ce Cristian Hrubaru a recunoscut cu regret că nici el și nici Dan nu vor putea participa la festivalul „Folk Bun”.


„Mă regăsesc în folk, nu am fost doar pentru că m-au invitat [la ediția de anul trecut a festivalului «Folk Bun»]. Cred că am fost invitat la multe festivaluri de folk pentru că versurile mele au o profunzime cu care, probabil, iubitorii de folk rezonează”. - Dan Byron



Rock Driver - 24.10.2024 - invitat Dan Byron

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:09:20

Rock Driver - 25.10.2024 - Paul Ciuci și Adrian Tonceanu, despre cover-ul trupei MORRE după piesa Compact „Un Alt Început”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:16:09

Rock Driver - 24.10.2024 - Dirty Shirt, despre „Dirty Fest” și campania „Furever Friends”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:31

Cristian Hrubaru invitat la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” - 22.10.2024

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:07:16

Web radios