U2 a lansat o nouă piesă, „Happiness”, de pe viitorul album „How To Re-Assemble An Atomic Bomb”

Albumul, care va apărea pe 29 noiembrie, este o colecție de zece melodii preluate din sesiunile de înregistrări ale discului „How To Dismantle An Atomic Bomb”, din 2004, în onoarea aniversării de 20 de ani a LP-ului original. Înainte de „Happiness”, trupa a lansat deja două piese de pe album, „Country Mile” și „Picture Of You (X + W)”.



Vorbind despre noul disc, The Edge a declarat: „Sesiunile pentru How To Dismantle An Atomic Bomb au fost o perioadă creativă intensă pentru trupă, exploram atât de multe idei de melodii în studio... Pentru această ediție aniversară, am cercetat arhiva mea personală să văd dacă mai erau comori nepublicate și am dat lovitura”.

„How to Dismantle an Atomic Bomb”, lansat în 2004, este al unsprezecelea album de studio al trupei U2 și a avut un impact major în cariera lor. 

Inspirat de pierderea tatălui lui Bono, Bob Hewson, albumul are o temă personală și introspectivă, explorând teme legate de credință, iubire, și vulnerabilitate. Single-ul „Vertigo” a devenit una dintre cele mai cunoscute piese ale lor, iar albumul a câștigat opt premii Grammy, inclusiv pentru „Albumul Anului” și „Cel mai Bun Album Rock”.

Pe disc, Bono are o melodie specială în memoria tatălui său, „Sometimes You Can't Make It On Your Own”, o introspecție asupra relației dificile pe care au avut-o, exprimând atât iubire, cât și conflicte nerezolvate. ​

Web radios