Paul Ciuci și Adrian Tonceanu de la MORRE, invitați la Rock Driver

Trupa româno-canadiană MORRE a lansat un cover impresionant după piesa Compact „Un Alt Început”. Paul Ciuci și Adrian Tonceanu au vorbit despre povestea cover-ului în direct la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”.

Trupa româno-canadiană MORRE a lansat anul trecut un cover după celebra piesă Compact „Un Alt Început”, care a captat atenția lui Paul Ciuci. Acesta a venit în această seară la emisiunea „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”, alături de Adrian Tonceanu, membru al trupei din Canada. Cei doi au vorbit cu Hrubaru despre cover, iar Paul a povestit câteva frânturi din istoria Compact. 

Drumurile celor două formații s-au încrucișat la Toronto, în timp ce Compact era în turneul canadian. 

„Am avut plăcerea să deschidem pentru trupa Compact la Montreal și la Toronto. Ideea ne-a venit după ce am împărțit scena. A fost o chestie pe care ne doream să o facem. I-am întrebat, întâi, dacă se poate și am primit răspuns afirmativ din partea lor”. - Adrian Tonceanu


Paul și colegii săi au fost foarte impresionați de felul în care trupa MORRE a reinterpretat piesa. 

Formația MORRE s-a format în 2009 și transmite prin muzică mai multe perspective. Alcătuită din doi români și patru canadieni, formația nu rămâne niciodată fără inspirație, împărțind culturile lor diferite, prin intermediul muzicii, cu publicul canadian. 

Diseară, Compact va concerta la Hard Rock Cafe București. Urmează să cânte la Bacău mâine, pe 26 octombrie, la Ploiești, pe 1 noiembrie și la Craiova, pe 2 noiembrie. Pe pagina oficială de Facebook a trupei, veți găsi mai multe concerte planificate.

Rock Driver - 25.10.2024 - Paul Ciuci și Adrian Tonceanu, despre cover-ul trupei MORRE după piesa Compact „Un Alt Început”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:16:09

Rock Driver - 24.10.2024 - Dirty Shirt, despre „Dirty Fest” și campania „Furever Friends”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:31

Rock Driver - 24.10.2024 - invitat Dan Byron

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:09:20

Cristian Hrubaru invitat la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” - 22.10.2024

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:07:16

Web radios