Maraton de filme pe AXN în luna noiembrie: Cele mai bune thrillere, drame și comedii, în fiecare seară de weekend

Luna noiembrie aduce pe AXN aventuri de neuitat, acțiune, emoții intense și pe eroii celor mai bune și apreciate capodopere cinematografice din lume.

Una dintre cele mai longevive vedete de la Hollywood, Tom Cruise, se va confrunta cu noi pericole în Misiune Imposibilă II & III, în timp ce Matthew McConaughey devine Avocatul din Limuzină. De asemenea, publicul se va bucura de povești captivante și răsturnări de situație în filme precum Obsesia, cu Al Pacino și Robert De Niro, Bătrânul și Arma, cu Robert Redford, sau Jocul Asasinilor, cu Jean-Claude Van Damme. 

Pe AXN, weekend-urile din luna noiembrie vor fi pline de suspans și adrenalină. 

Pentru început, fanii vor avea ocazia să îl vadă pe Tom Cruise în acțiune, primul weekend din noiembrie fiind un omagiu adus unora dintre cele mai dinamice interpretări ale sale. Sâmbătă seară, de la ora 21:00, personajul lui Cruise - Ethan Hunt, revine pe micile ecrane cu scene la limita imposibilului, intrigi și pericole ce amenință securitatea globală în Misiune Imposibilă II - un film regizat de John Woo, în timp ce, de la ora 23:40, Hunt se confruntă cu cea mai intensă provocare de până acum, în Misiune Imposibilă III. Duminică seară, la ora 23:00, publicul va păși într-un viitor în care crimele pot fi prezise înainte de a se întâmpla. Regizat de Steven Spielberg, Raport Special, un thriller SF, îl aduce din nou pe Tom Cruise în centrul atenției, de data aceasta în rolul unui polițist.

Pe 10 noiembrie, suspansul și misterul vor ține fanii lipiți de ecran toată noaptea, deoarece acest weekend este unul perfect pentru cei care tânjesc după răsturnări de situație, evenimente neprevăzute și emoție. Sâmbătă seară, de la ora 21:00, echipa IMF, condusă de Tom Cruise, trebuie să salveze lumea de o amenințare globală care îi trimite într-o aventură contra-cronometru. În Misiune Imposibilă - Protocolul Fantomă, fanii vor avea parte de cascadorii uluitoare, acțiune și chiar scene de spionaj. Lupta este însă departe de a se fi încheiat, deoarece un nou capitol al francizei - Misiune Imposibilă - Națiunea Secretă, îl transformă din nou pe Hunt, într-un erou ce are datoria de a dejuca planurile unei rețele obscure de agenți secreți, sâmbătă seara, de la ora 23:45. 

În cel de-al treilea weekend din noiembrie, AXN va prezenta personaje emblematice care luptă pentru dreptate și convingerile lor. Matthew McConaughey joacă în Prețul Libertății, o epopee inspirată din Războiul Civil American și bazată pe o poveste adevărată a unui simplu fermier, care a condus o rebeliune împotriva Confederației. Filmul va fi difuzat vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:00. A doua zi, sâmbătă, tot de la 21:00, publicul se va bucura de o reinterpretare a legendei lui Robin Hood, în care un haiduc curajos inițiază o revoluție împotriva unui regim corupt pentru a-și salva poporul, în Răzbunarea lui Robin Hood. Tot sâmbătă, dar de la ora 23:30, Dominic Purcell joacă rolul unui asasin modern, care este aruncat într-o lume medievală, unde trebuie să facă față numeroaselor provocări străvechi. În Numele Regelui III îmbină acțiunea și fantezia, într-o frumoasă poveste despre răzbunare și onoare.

Între 22 și 24 noiembrie, telespectatorii vor pătrunde în viețile complexe ale oamenilor de afaceri, fie ei infractori sau antreprenori. În Obsesia (vineri, de la ora 21:00) fanii vor vedea în acțiune un grup de spărgători de bănci și pe un detectiv profesionist, hotărât să îi prindă. Acest film îi are în rolurile principale pe Al Pacino și Robert De Niro. Sâmbătă seara, tot de la ora 21:00, Samuel L. Jackson joacă în Fără Urmă - un thriller despre un fost polițist care devine ”curățător” la locul crimelor și sfârșește prin a fi implicat într-o rețea de crime terifiante. De asemenea, duminică dimineața, fanii AXN se vor trezi cu hohote de râs, stârnite de o comedie jucăușă, în care Vince Vaughn și Owen Wilson își încearcă norocul și aplică pentru un loc de muncă tocmai la Google. Stagiarii va fi difuzat pe 24 noiembrie, la ora 07:05. 

În al cincilea weekend din noiembrie, publicul devine martorul unei drame bazate pe o poveste reală despre un spărgător de bănci care, chiar trecut de prima tinerețe, își continuă viața de infractor până la vârsta de 70 de ani. Robert Redford oferă un spectacol fermecător în Bătrânul și Arma, vineri, 29 noiembrie, la ora 21:00. În seara următoare, sâmbătă, la aceeași oră, Jean-Claude Van Damme luptă împotriva unei conspirații internaționale, în thrillerul Jocul Asasinilor. Nu în ultimul rând, tot sâmbătă, de la ora 23:10, un bărbat închis pe nedrept pentru crimă trebuie să-și dovedească nevinovăția din spatele gratiilor, în Night Walk, un thriller dur despre corupția sistemului juridic.   

Fie că sunteți un fan al acțiunii, al thrillerelor sau al dramelor emoționale, filmele din luna noiembrie de pe AXN sunt pentru toată lumea. Așadar, faceți-vă comozi pentru o călătorie cinematografică, plină de surprize și experiențe de neuitat. 


Web radios