Ce degustăm în weekend la „Artisan Food Market”?

Cosmin Dragomir și Ciprian Dincă, organizatorii „Artisan Food Market” au venit la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” pentru a vorbi despre ce bunătăți ne vor pune la dispoziție expozanții de la Hanul Lui Manuc între 29 și 30 martie.

Cosmin Dragomir și Ciprian Dincă, organizatorii „Artisan Food Market” au venit la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” pentru a vorbi despre deliciile pe care le aduc expozanții în acest weekend, la Hanul Lui Manuc.

Între 29 și 30 martie, publicul va putea să deguste și să achiziționeze produse artizanale din toate colțurile țării. Vor fi în jur de 40 de expozanți și se vor regăsi peste 50 de vinuri românești și peste 30 de tipuri de brânzeturi, pe lângă sumedeniile de borcane de dulceață, de sosuri de casă, de miere, făinuri și multe altele. 

Unii dintre micii antreprenori vor veni în premieră la București, de la 500 km distanță, așa că vor călători mai mult decât vor sta la târg. Vizitatorii vor avea ocazia de a afla direct de la sursă ce înseamnă sustenabilitatea locală și interacțiunea cu sursa de hrană sănătoasă și vor învăța ce presupune valorificarea unor rețete locale vechi, reinterpretări de produs.

MG - invitați Cosmin Dragomir și Ciprian Dincă & Om la Lună

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:34:47

MG - invitați Attila Biro, jurnalist Context & Trooper

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:13:16

MG - invitat Alexandru Stermin

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:12:44

MG - 31.03.2025

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:13:59

Web radios