Foo Fighters: Dave Grohl aproape a căzut de pe scenă (din nou)

Ceea ce a început ca o știre, a ajuns un concurs între „tronuri rock”. Tu pe care îl alegi?

Dave Grohl, solistul Foo Fighters, aproape că și-a rezervat din nou locul pe „tronul rock” pe care l-a folosit după ce și-a rupt piciorul pe scenă, în 2015. De data asta, Grohl a reușit să se împiedice de niște boxe de pe scena de la festivalul Welcome To Rockville, care a avut loc în Jacksonville, Florida. De data asta, măcar a reușit să se redreseze repede și a scăpat cu bine.

Cântărețul probabil că a avut un flashback violent către incidentul din Suedia, când a căzut de pe scenă. Când s-a întors la microfon, a spus publicului „Aproape mi-am rupt piciorul. Așa văd eu lucrurile. Când ești atât de aproape de a-ți rupe piciorul, înseamnă că e un spectacol reușit.”

Evident, o fractură nu înseamnă că nu poți să revii la activitățile dinainte cât ai zice pește, așa că Grohl a trebuit să susțină o mare parte din concertele Foo Fighters ca un rege. Echipa trupei i-a construit un tron masiv, al cărui design a fost făcut chiar de către solist. Astfel, și-a dovedit și talentul de arhitect.

Se pare că și Axl Rose a fost de părere că Dave e cu adevărat talentat, din moment ce solicitat să împrumute tronul. Solistul Guns N' Roses și-a rupt, și el, piciorul, chiar la începutul turneului de reuniune GNR, „Not In This Lifetime”, în aprilie 2016. Să sperăm că niciun nefericit nu va mai avea onoarea să folosească opera de artă a lui Grohl.
 

Pe de altă parte, și Marilyn Manson a reușit să își rupă piciorul pe scenă și și-a construit un tron. Nu seamănă deloc cu al lui Grohl, dar cert e că au ceva în comun: sunt spectaculoase. Tu ce zici, care ți se pare mai mișto? Grohl sau Manson? Start vot.

 

Foto: Mandatory, TickPick, Celebrity Insider, Guliver / Getty Images

 

Web radios