Tenacious D anunță un sequel pentru filmul „The Pick of Destiny”

Cult-filmul pe care îl iubim pentru ingeniozitate și pentru ridiculozitate va avea, în sfârșit, o continuare.

Tenacious D nu este una dintre cele mai active trupe, însă e clar că duo-ul rock rămâne în istorie. Trupa e formată din comedianții Jack Black și Kyle Gass, primul fiind vocalistul expresiv, iar al doilea – chitaristul ce îl susține pe Black în aventurile sale amuzante.

Duminică seara, în timpul uneia din rarele reprezentații live ale formației, la festivalul Shaky Knees Music, Black a anunțat că filmul „Tenacious D: The Pick of Destiny” (2006), va fi continuat. „Nu știu unde veți putea să vedeți continuarea,” spune Jack Black după interpretarea pieselor „Kielbasa” și „Kickapoo”, „însă ne-am decis, se întâmplă și va apărea.” Actorul a adăugat că sequelul va fi lansat în octombrie 2018.

Într-un interviu acordat publicației Kerrang!, actorul a vorbit, un pic mai detaliat, despre proiectul acesta. „Lucrăm la sequelul acesta de ani buni. E o comedie muzicală post-apocaliptică, o serie animată pe care nu o voia nimeni la Hollywood, dar noi o facem oricum. Filmul este foarte ieftin, arată foarte ieftin, dar asta este exact ceea ce îl face să fie amuzant.”

Foto: Facebook

Web radios