Disturbed: David Draiman descrie procesul de creație ca fiind „un război”

Disturbed se află în mijlocul înregistrărilor pentru un material acustic, și-am lăsat video ca să vezi cum merge treaba.

A apărut un nou clip de la sesiunile de înregistrări ale formației de heavy metal Disturbed. Filmarea a fost făcută la studiourile The Hideout, din Las Vegas, Nevada, alături de producătorul Kevin Churko.

„De fiecare dată cânt lansăm o piesă, ceva artistic, aceasta continuă să ne definească,” spune solistul Disturbed, David Draiman, în clipul pe care ți-l lăsăm mai jos. „Ce ar putea fi mai important decât asta, și să îți acapareze toată atenția, tot timpul și toată energia?”

Draiman a continuat prin a descrie procesul creativ ca un „război”, într-un anumit sens. „Lupți pentru puterea creației tale, lupți pentru a o transforma în cel mai bun lucru pe care l-ai făcut până la momentul respectiv. Merită fiecare minut, fiecare picătură de transpirație, fiecare lacrimă. Pentru asta trăim.”

Draiman a declarat, acum mai mult de un an, că Disturbed va înregistra un EP acustic înainte de a începe munca la albumul care îi va urma celui din 2015, „Immortalized”.

Înainte de lansarea acestui disc, Disturbed a făcut o pauză, din 2011, după terminarea turneului de promovare a albumului „Asylum” și până în 2015, când băieții au lansat „Immortalized”. În acea perioadă, americanii au mai lansat și o compilație de piese „rare”, numită „The Lost Children”.

„Immortalized”, primul album Disturbed produs de Kevin Churko, a fost cel de-al cincilea LP al trupei care a ajuns pe primul loc în topul Billboard 200 – o performanță atinsă numai de Metallica și de Dave Matthews Band, relatează Blabbermouth.

 

Web radios