Manowar dezvăluie concertele planificate pentru anul viitor, în cadrul turneului „The Final Battle”

Una din trupele noastre preferate de metal, Manowar, va începe ultima parte a turneului mondial „The Final Battle” în 2019.

Basistul Joey DeMaio a oferit un interviu, publicat pe siteul oficial al formației, în care declară că el și cu colegii săi de trupă vor „pleca la drum” din nou „în vreo 11 luni”. Basistul a adăugat că „Pare a fi o perioadă foarte lungă, însă nu este. Se întâmplă atât de multe lucruri în momentul ăsta. Pregătirile pentru concert și multe alte proiecte super interesante.”

DeMaio a și elaborat afirmația asta, spunând că „Unul din ele este faptul că, de curând, i-am rugat pe fanii noștri să voteze albumele și piesele preferate de la noi, pentru a alege ce să cântăm în turneu. Feedback-ul a fost copleșitor!”

În 2019, DeMaio va lansa și materialul „The Blood Of The Kings”, în care va povesti, pas cu pas, „toată istoria oficială a Manowar, de la începuturi și până în prezent”.

Concertele planificate pentru 2019 vor avea loc în Germania, așa că mai bine te grăbești să prinzi bilet ieftin. Cum adică ce bilet? De avion, normal.  

Foto: Guliver / Getty Images

 

Web radios