Disturbed a terminat de înregistrat noul album

Iată cum privesc membrii trupei timpul petrecut la studio.


John Moyer, basistul Disturbed a anunțat că trupa a terminat de înregistrat noul album, la The Hideout Recording Studio, din Las Vegas, Nevada, alături de producătorul Kevin Churko.

Moyer ne-a dat vestea cea mare prin intermediul unei postări pe Instagram, în care apare în același cadru cu Churko, cu toboșarul Mike Wengren și cu chitaristul Don Donegan, la un restaurant. Descrierea pozei sună cam așa: „Cină festivă! Piesele pentru noul album @disturbed sunt gata!! Ne lipsește @davidmdraiman, mie și lui @kevin.churko @dandonegan @mikewengren”.

Într-un video de tip behind-the-scenes, despre care ți-am mai zis câte ceva aici, Draiman descrie procesul creativ ca un „război”, într-un anumit sens. „Lupți pentru puterea creației tale, lupți pentru a o transforma în cel mai bun lucru pe care l-ai făcut până la momentul respectiv. Merită fiecare minut, fiecare picătură de transpirație, fiecare lacrimă. Pentru asta trăim.”

Donegan a declarat, pentru publicația The Pulse Of Radio, că membrilor trupei nu le place să petreacă prea mult timp la studio. „Ceea ce vreau să spun este că suntem deja pregătiți când ajungem acolo. Nu mergem la studio decât atunci când simțim că, dacă astea sunt cântecele pe care le înregistrăm, vom avea un album de care vom fi mândri și care să ne entuziasmeze. Apoi punem totul sub un microscop și analizăm materialul în detaliu, pentru a ne asigura că suntem pregătiți. Nu ne place să mergem la studio să pierdem timpul. Mergem acolo să muncim și pentru a scoate cel mai bun album posibil.”

Noul disc îi urmează celui din 2015, „Immortalized”, care a încheiat o pauză a trupei ce a durat patru ani. În acea perioadă, americanii au mai lansat și o compilație de piese „rare”, numită „The Lost Children”.

„Immortalized”, primul album Disturbed produs de Kevin Churko, a fost cel de-al cincilea LP al trupei care a ajuns pe primul loc în topul Billboard 200 – o performanță atinsă numai de Metallica și de Dave Matthews Band, spun cei de la Blabbermouth. Cel mai cunoscut cântec pe prezent pe albumul din 2015 a fost de fapt un cover după Simon & Garfunkel, al piesei „The Sound Of Silence”.

„The Sound Of Silence” a apărut și în topul coverurilor mai tari decât originalele, făcut de colegii noștri de la radio. Ca să vezi că nu numai noi considerăm coverul a fi unul excepțional, ținem să îți amintim că NASA a folosit cântecul ca soundtrack pentru un clip de explorare a spațiului.

Web radios