Pearl Jam: al 11-lea album de studio este "în așteptare"

Basistul Pearl Jam, Jeff Ament, a declarat într-un interviu pentru un post de radio american că trupa nu a început încă să înregistreze viitorul album și că fanii vor mai trebui să aștepte puțîn pentru noul disc, nedând niciun interval de timp, însă.

Pearl Jam a lansat în martie un nou single, "Can’t Deny Me" și a anunțat pe site-ul oficial că pregătește un nou album de studio.

Întrebat de progresul albumului, Jeff Ament a spus (prin intermediul Blabbermouth.net): "Aș vrea să am un răspuns pentru voi. Avem o mulțime de lucruri care sunt parțial scrise.

Din păcate, avem repetiții în Europa și show-uri în această vară, așa că (albumul) este puțîn în așteptare în acest moment. Încă mai trebuie să înregistrăm; nu am înregistrat nimic. Dar (există) o mulțime de idei".

Următorul album Pearl Jam va fi co-produs de trupa și colaboratorul pe termen lung, Brendan O'Brien, care -a ocupat și de "Vs." (1993), "Vitalogy" (1994), "No Code" (1996), "Yield" (1998), "Backspacer" (2009) și "Lightning Bolt" (2013).

Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Web radios