Dave Grohl glumește cu publicul, simulând că a cazut pe scena, din nou

La aproape un an de când și-a rupt piciorul, căzand în timpul unui concert din Göteborg, Dave Grohl a păcălit publicul aceluiași oraș, simulând că s-a împiedicat și a căzut în afară scenei. Foo Fighters a postat videoclipul pe pagină lor de Facebook.

Concertul din Göteborg a început cu un bărbat care ținea în mâna o chitară, îmbrăcat în negru cu părul lung și negru, semănând cu Dave Grohl, și care, odată ajuns în pe scenă, se împiedică și cade în afara acesteia.

Înainte că cineva să-și dea seama ce s-a întâmplat, adevăratul Grohl a alergat pe scenă și a început prima piesă.

Anul trecut, pe 12 iunie Dave Grohl şi-a rupt piciorul drept după ce a căzut de pe scenă în timpul unui concert pe care formaţia l-a susţinut în Göteborg, din Suedia, însă a reuşit să îşi continue show-ul.

Concertul a fost întrerupt pentru 15 minute, pentru că Dave Grohl să primească îngrijiri medicale. Acesta a revenit însă pe scenă, fiind aşezat pe un scaun şi ajutat de un paramedic. Ulterior, Dave Grohl şi restul membrilor Foo Fighters au continuat concertul, dar trupa a trebuit să anuleze restul turneului lor european.

Foo Fighters a revenit cu turneul pe teritoriu american pe 4 iulie, în Washington DC, cu Grohl într-un tron pe care a spus că l-a proiectat în timp ce era tratat. Ulterior, el i-a împrumutat tronul la Axl Rose, când și acesta și-a rupt piciorul, în timpul turneelor pe care le susținea alături de AC/DC și Guns N' Roses, în 2017.

Foto: http://ultimateclassicrock.com.

Web radios